Noua vopsea pe bază de Kauciuc nu emană niciun miros în mediu nici în timpul aplicării şi nici după uscarea peliculei, aşa cum se întâmplă în cazul vopselelor lavabile.

„Dispunem de o echipă de cercetare capabilă să aducă elemente noi în această piaţă. Credem că produsele inovatoare gândite în laboratoarele proprii vor susţine vânzările din această gamă, acesta fiind practic primul an de activitate pe piaţa de vopsele. Duraziv a investit deja un milion de euro pentru producţia de vopsele, urmând ca noi investiţii pentru acest segment să fie implementate în viitorul apropiat” a declarat Marga Călin, directorul de marketing al companiei.

Produsul Duraziv a fost construit să corespundă deciziei UE privind etichetarea ecologică a produselor, compania devenind astfel unicul producător industrial care deţine dreptul de a folosi eticheta ecologică.

Duraziv mai produce adezivi, profile metalice, sisteme complete de termo şi hidro izolare, produse de finisare şi accesorii pentru sisteme de gips carton. Compania îşi propune o majorare a cifrei de afaceri cu 25% în 2011, după ce anul trecut a înregistrat un avans al veniturilor de 50% ajungând la un nivel de 13,5 mil. euro.