Familia Stoian din Constanța este unul dintre cei mai mari furnizori de morcovi pentru Carrefour, numărându-se și printre cei mai mari producători de legume din zonă. O afacere de familie, pornită în primii ani de după 1989, de la câteva hectare, și care a ajuns acum la aproximativ 300 de hectare cultivate cu rădăcinoase, vărzoase și tuberculi, dar și la a treia generație de legumicultori.

Anul 2005 a însemnat construirea, din fonduri proprii, a primului depozit frigorific. În 2007, Ferma Stoian a accesat, pentru prima dată, fonduri europene şi a reușit să achiziționeze printr-un proiect

SAPARD tractoarele şi utilajele. În 2008 a fost accesat al doilea proiect european, pentru construcţia celei de-a doua hale frigorifice de depozitare şi achiziţionarea de motostivuitoare, iar în 2010 a mai fost construită încă o hală ventilată pentru depozitarea cepei.

 

La momentul actual, Big Land are o capacitate de depozitare de aproximativ 3.000 de tone, o investiție mai mult decât necesară, în condițiile în care o parte însemnată din producție este livrată către rețeaua de magazine.