Compania de distributie a materialelor de constructii Dedeman a deschis la Targoviste un magazin, in urma unei investitii de 5,8 milioane de euro. Magazinul se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 7.000 de metri patrati, beneficiind si de o parcare cu o capacitate de 250 de autoturisme.

“Noul magazin Dedeman reprezinta o investitie proprie. Pana la sfarsitul lunii iunie cu certitudine va fi deschis un nou magazin in Roman, judetul Neamt. Suma alocata pentru investitiile din acest an este de 20 de milioane de euro”, a declarat pentru Capital, Cristina Catea, reprezentatul relatii publice Dedeman.

Compania Dedeman a fost infiintata in 1992, iar in prezent, exceptand noul magazin de la Targoviste, detine o o retea formata din sapte centre comerciale (Bacau, Braila, Iasi, Suceava, Focsani, Onesti si Vaslui) si patru depozite (Comanesti, Iasi, Roman si Bacau). Dedeman comercializeaza peste 40.000 de articole din gama instalatii, termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructii, scule electrice si unelte pentru constructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina. In reteaua Dedeman lucreaza aproximativ 1.200 de angajati.

Sursa: Capital 01 Martie 2007