Începând cu 2011, liderii unora dintre companiile și industriile de top din România se întâlnesc anual că să împărtășească propriile idei despre cum ar trebui să arate viitorul, să dezbată și să asculte viziunea altor lideri. Pentru ediția din acest an am pregătit un line-up de aproape 20 de paneliști și keynote speakers care să contribuie la tema.

Evenimentul Superbrain va începe cu un discurs despre “Viitorul Capitalismului” în viziunea lui Cristian Mureșan, unul dintre cei mai populari profesioniști din domeniul financiar, cu experiență vastă în managementul unor instituții financiare de top. Dl. Mureșan va analiza situația curentă și va defini viitorul capitalismului prin filtrul propriu și ținând cont de factori relevanți în prezent (ex: clasa mijlocie, geopolitică).

Un eveniment cu 5 paneluri pentru definirea viitorului

Acest discurs va seta umbrela pentru cele 5 paneluri care se vor constitui în evenimentul dedicat definirii viitorului:

  1. Impactul AI în business
  2. Business-ul că platforma pentru schimbare: Viitorul corporațiilor la nivel de impact
  3. Trenduri în sustenabilitate: Factori influențatori și implicații în funcție de industrie
  4. Investiții cu obiective multiple: Evaluarea raportului dintre Profit și Impact
  5. Educația: Pilon în crearea Fundației pentru un Viitor Sustenabil

Top lideri vor participa in paneluri: Daniela Iliescu, Ionuț Georgescu, Sergiu Manea, Christoph Gum, Cristian Nacu, Raluca Nicolae, Dan Ștefan, Achilleas Kanaris, Corneliu Bodea, Raluca Fiser, Andreea Nistor, Richard Ioannides, Alex Lăpușan, Diana Stafie, Ghenadie Tampiza, Elena Bocan, Vasilis Stavrou si Andrei Gemeneanu.

Discursul de la finalul evenimentului

Evenimentul se va încheia cu discursul lui Stefanos Xenakis (unul dintre cei mai vânduți autori de carte, tradus în peste 30 de limbi) cu privire la impactul caracterului uman individual în definirea viitorului nostru comun. Condițiile economice, piețele de business, geopolitică și mulți alți factori joacă un rol important în influențarea viitorului, însă nu îl definesc complet. Noi, oamenii, suntem cei care întotdeauna setam direcția și modul în care vrem să mergem mai departe.

Evenimentul este 100% zero-waste, toată comunicarea se întâmplă 100% digital.

Accesul la eveniment

Accesul la eveniment este limitat că întotdeauna exclusiv membrilor clubului, însă ediția nr. 19 vine cu o premieră întrucât a permis accesul jurnaliștilor pentru un post-cover exclusiv al celor mai importante concluzii.

“Succesul, fericirea, norocul și multe alte lucruri țin de decizii. Nu se întâmplă pur și simplu. Și dacă noi credem în asta, atunci înseamnă că am acceptat responsabilitatea de creatori ai propriului nostru viitor și că avem datoria să îi ajutăm și pe alții să câștige încrederea că și ei pot defini viitorul. Rolul Superbrain este să inspire și să ajute liderii să ii influențeze mai departe pe alții într-un mod pozitiv, din cea mai bună versiune a lor.”, a transmis  Sotiris Chatzidakis, fondatorul comunității

Despre Superbrain

Înființat în România în 2011, Superbrain se constituie în trei comunități, respectiv CEO Club, Owners Club și Executive Club. Într-o formulă de peste 330 de membri în București, Superbrain este una dintre cele mai mari comunități de lideri de business din România. Obiectivul acestei comunități constă în crearea unui spațiu sigur și confortabil pentru membri, că aceștia să poată împărtăși experiențe și cunoștințe pe baza de încredere și disponibilitate spre colaborare și dialog.

De-a lungul evenimentelor Business Forum, Clubul a avut că invitați peste 100 de speakeri inspiraționali pentru elită de business românească, facilitând astfel reinventarea networkingului, cu filtrul caracterelor, și nu al cifrelor de afaceri, se arată într-un comunicat de presă.