Retailerul german de încălţăminte Deichmann îşi tine promisiunea privind extinderea rapidă pe piaţa din România şi deschide alte două magazine în Brăila şi Tecuci în această lună.

Astfel, pe 7 mai va fi ianugurată locaţia din European Retail Park Brăila, în cadrul centrului comercial Promenada Mall.

De asemenea, pe 28 mai va fi deschis un magazin în Tecuci, acesta fiind poziţionat stradal.

În acest moment, Deichmann deţine pe piaţa locală 14 magazine, în Piteşti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacău, Buzău, Bucureşti-Berceni şi Militari, Brăila şi Tecuci.


Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este unul dintre liderii de piata european in domeniul retailulului de incaltaminte. Sub numele Ddeichman activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania si Turcia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia ( sub brandurile Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Iar din 2009 i se va alatura si Bulgaria.

SURSA: Deichmann