Colectia Moments

Colectia Moments este un sistem unitar de bai. Designul bine definit, intr-un limbaj armonios al formelor, ofera senzatia de mai mult spatiu. Materialele de calitate superioara, in combinatie cu designul bine definit, ofera caldura si frumusete. Bideul suspendat si vasul WC cu elemente de fixare mascate si capacul WC Soft Closing se prezinta intr-un stil pur, cu forme bine definite, reduse si simple. Dulapul lateral cu furnir din lemn autentic de stejar deschis la culoare este unul dintre elementele care a fost conceput special pentru aceasta linie. Cada se caracterizeaza prin simplitate.





Baia devine, potrivit specialistilor de la Romstal, un spatiu de relaxare. “Creativitatea este principiul suprem care se afla la baza noilor ambiente de bai. Combinatia perfecta dintre design si tehnologie transpune in practica stilul si personalitatea creatorilor. Astfel se dezvolta un spatiu plin de viata, prin amestecuri indraznete de materiale”, sustine Roxana Agache de la Departamentul de Marketing al Romstal Inex. Dintre nenumaratele solutii de amenajare existente in aceste magazine, cele mai indraznete si, in acelasi timp, elegante sunt colectiile Moments si Washpoint, mai elaborate si colectia Sadler, cu un design minimalist.


Pastrand aceleasi tendinte, de transfer al artei si catre acest spatiu, sunt si colectiile recomandate de magazinele Rosim’s. Printre “vedetele” acestora se numara produsele decorate manual din colectia Artists Editions, mobilierul Puristik sau cel din gama Sok, precum si sistemele Waterheaven si Body Spa, cu design studiat, dar cu mai mare atentie spre functional.


Piata obiectelor sanitare de lux abia acum incepe sa prinda contur. De curand, si-a facut intrarea pe piata firma Rosim’s Unic, importatorul si distribuitorul unic al produselor Kohler in Romania. Compania americana Kohler este lider mondial pe piata obiectelor sanitare. Pornita in urma cu 132 de ani ca o afacere de familie, compania are astazi 31.000 de angajati in toata lumea si dezvolta o gama larga de produse manufacturiere, de lux, asa cum s-a consacrat. Din portofoliul Rosim’s Unic mai fac parte furnizori la fel de cunoscuti de obiecte sanitare de lux precum Riho, Roltechnik, Laufen, Viega, Kludi. Majoritatea acestor companii internationale apeleaza la designeri cu renume care isi pun amprenta pe obiectele sanitare, o parte din lavoare fiind pictate manual. Un exemplu este colectia Artists Editions, cu obiecte din ceramica. Cu toate ca reprezentantii firmelor care le comercializeaza trec sub tacere acest aspect, echiparea completa a unei asemenea bai incepe de la 7.000 euro si ajunge pana la 20.000 euro.






Colectia Sadler

Linia de produse Sadler imbina eleganta simpla si materialele exclusiviste din baie cu o estetica unica. Masca si lavoarul sunt o dovada a refinamentului in care este posibila combinarea diferitelor materiale si forme. si armatura de lavoar este marcata de creativitatea unica a designerului. In plus, aceasta ascunde un secret: scurgerea si preaplinul nu sunt vizibile.





“Cada in cada” Sok

Acest produs este cu adevarat revolutionar pentru gama obiectelor sanitare. Cel care foloseste cada Sok va putea sa stea in cada plina ochi, fara teama ca apa se va revarsa pe podeaua camerei de baie. si asta datorita sistemului de “cada in cada”. Apa care se revarsa din prima cada este preluata de a doua si retrimisa in prima. Apa va ajunge in cada “principala” sub forma unui usor hidromasaj (efervescenta), realizand relaxarea totala a celui care o foloseste. Un sistem foarte complex de cromoterapie si un sistem instant de mentnere a temperaturii apei completeaza confortul cazii Sok.





Mobilier “Puristic”

Acestei game ii este specific stilul minimalist. In seria Puristic, combinatia inedita de mobilier, lavoare si baterii este menita sa asigure originalitatea si personalitatea oricarei bai, indiferent de marime, stil si dotari. Caracteristic pentru aceste produse este jetul de apa laminar, continuu si uniform. De asemenea, elementele acestei serii urmaresc trendul modern, al zilelor noastre, caracterizat de linii drepte. Bateriile pot fi incastrate in mobilier (dulapioare cu oglinda), in perete sau in tavan. Acest din urma caz (actionarea ramane totusi la indemana utilizatorului, chiar daca gura de scurgere este in tavan), reprezinta un mod spectaculos de umplere a cazii de baie.





Produse decorate manual

Kohler ofera mai multe modele “Artist Editions” de produse pictate manual, cu design de natura sa raspunda si celor mai exigente gusturi. Mai trebuie remarcat faptul ca exista serii de produse pictate manual care contin, pe langa lavoar si baterii, chiar si gresie si faianta, realizate dupa acelasi sablon, astfel incat metamorfozarea camerei de baie sa fie completa. Inutil de adaugat ca,
in cazul acestor produse, imprimarea diferitelor modele florale, figuri geometrice, teme mitice sau istorice rezista o viata.