Îmbuteliatorul de ape minerale Devin a intrat pe segmentul apei cu arome, lansând o nouă gamă de produse Devin Fresh.

Noul produs este apă naturală aromatizată care este oferită în patru variante –căpşuni şi guava, portocale şi kiwi, lămâie şi măr.

„Noua băutură este creată pentru a răspunde noilor tendinţe în ceea ce priveşte modul de viaţă sănătos”, a anunţat compania.

Apa cu arome câştigă teren

Categoria de apă cu arome este în prezent cea mai modernă şi cea mai nouă tendinţă, şi devine din ce în ce mai populară la nivel internaţional. “Pe multe pieţe europene, precum cele din Italia, Marea Britanie, Franţa, dar şi altele, cota de piaţă a apei cu arome este una considerabilă datorită faptului că este principala alternativă la băuturile răcoritoare. Motivul pentru această tendinţă este creşterea cererii consumatorilor pentru specificarea originii şi conţinutului produselor cosumate, factorul notabil fiind dorinţa de a trâi cât mai sănătos”, a declarat Raluca Anton, brand manager Devin România.

Informaţiile oferite de principala agenţie online, Datamonitor, arată că în Europa categoria de apă cu arome a fost în creştere cu 43% în perioada 2000 până în 2007. De asemenea, previziunile arată o creştere la 66%  până în 2010.

Compania bulgară Devin este prezentă pe piaţa autohtonă din 2008.