RCS & RDS, operatorul de telecomunicaţii lider pe segmentul de Internet din România, a extins la şapte numărul oraşelor în care oferă servicii de Internet mobil la viteze de până la 7,2 Mbps şi îşi propune ca, până în decembrie, să acopere întreg teritoriul ţării.

RCS & RDS va începe, din această săptămână, să extindă serviciul său de Internet mobil cu viteze de până la 7,2 Mbps în încă cinci oraşe din ţară: Braşov, Craiova, Constanţa, Cluj şi Iaşi.

Timişoara şi Oradea au fost primele oraşe care au beneficiat de Internet pe telefoanele mobile şi prin modem USB, cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, la preţuri ale abonamentelor de 0 lei, 10 lei sau 15 lei (inclusiv TVA), în funcţie de pachetul ales.

„Ne-am propus să extindem Digi Net Mobil la nivelul întregii ţări, pentru ca toţi abonaţii noştri să poată beneficia de servicii de Internet mobil de calitate la cele mai mici preţuri. Viitorii noştri clienţi exclusiv pe acest serviciu au o ofertă de abonament la Internet mobil extrem de atrăgătoare, de numai 15 lei”, a declarat Ovidiu Popa, Director Comercial RCS & RDS.

Abonamentele la Digi Net Mobil sunt după cum urmează:

–   0 lei – pentru abonaţii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (Internet de 50 Mbps)
–  10 lei (inclusiv TVA) – pentru abonaţii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (Internet de 30 Mbps) şi pentru abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
–  15 lei (inclusiv TVA) pentru abonaţii exclusiv la Digi Net Mobil.

SURSA: RCS&RDS