Cristina Popescu s-a alăturat Romtelecom în 2005 şi pe parcursul celor opt ani a avut o contribuţie semnificativă în promovarea şi protejarea numelui şi reputaţiei brandului companiei.       

Responsabilităţile sale vor fi temporar asumate de Ana Sișu, care este membru al echipei de comunicare din cadrul companiei

Cristina Popescu s-a născut în anul 1977. Este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are o experienţă de peste 10 ani în comunicare, în prezent coordonând comunicarea externă, internă şi activităţile de CSR ale Romtelecom. Ea are, de asemenea, rol de purtător de cuvânt pentru companie.

În 2005, Cristina Popescu s-a alăturat echipei Romtelecom ca manager relaţii cu presa. Din anul 2006 a devenit director relaţii publice, iar de la începutul anului 2011 raporta directorului general de pe poziţia de director comunicare.
UPDATE: Cristina Popescu va prelua funcţia de manager de comunicare corporativă pentru Danone România.
"Am acceptat poziţia de Manager Comunicare Corporativă zona SEE (Corporate Affairs Manager), în echipa Danone România, de la finalul lunii ianuarie 2013. De pe poziţia de Manager Comunicare Corporativă voi coordona comunicarea corporativă a grupului în România, Bulgaria şi Grecia", a declarat Cristina Popescu.
Danone România este lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2011 o cifră de afaceri de 503 milioane lei, în creştere faţă de anul precedent. Compania are în portofoliu peste 80 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Bună.