Lars Nyberg, care avertizase în trecut că va renunţa la funcţie înainte de expirarea mandatului său, a declarat că este uşurat că raportul firmei de avocatură Mannheimer Swartling este unul favorabil şi că nu există nimic care să susţină acuzaţiile de mită. TeliaSonera a fost implicată într-un scandal legat de mită pentru licenţa 3G, pe piaţa din Uzbekistan.
Nyberg a ocupat funcţia de CEO al TeliaSOnera timp de cinci ani.  Nyberg a primit un vot de încredere de la consiliul de administraţie al companiei atunci când a izbucnit scandalul din Uzbekistan şi a fost declanşată o investigaţie. Guvernul suedez, care este acţionarul majoritar al TeliaSonera cu 37,3%, a pus presiune pe companie cerând ca mai mulţi executivi să fie suspendaţi pe perioada investigaţiei.
Suedezii vor trebui să caute şi un nou preşedinte anul acesta deoarece Anders Narvinger a declarat că se va retrage în aprilie.
TeliaSonera este primul operator din lume care a anunţat lansarea comercială a serviciilor de generaţia a patra, 4G, pentru clienţii săi din Stockholm (Suedia) şi Oslo (Norvegia). TeliaSonera oferă servicii în Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Estonia, Lituania şi Letonia, Rusia, Turcia şi Spania.