Organizatorii SAB&A, eveniment care făcea valuri în fiecare toamna a anilor 1993 – 2001, au reluat seria expozițiilor auto dar cu un număr foarte redus de mărci. Conform Agerpres, în interiorul spaţiului expoziţional nu se regăsesc mai mult de 30 de exemplare cu toate că organizatorii au declarat, în conferinţa de deschidere a evenimentului, că numărul modelelor expuse este mai mare de 70.
Mercedes-Benz, Hyundai, Ford, Land Rover, Kia sau Jaguar se află pe lista producătorilor care expun în pavilionul 107 din cadrul Romaero Băneasa, în timp ce pavilionul 106 este rezervat firmelor specializate în producerea şi distribuţia de accesorii auto, printre care: anvelope, acumulatori, detergenţi auto, aspiratoare profesionale, produse de ambient interioare auto.
Ponderea este deținută de maşinile Mercedes-Benz, prezentate prin intermediul dealerului AutoKlass, precum şi de Hyundai şi Ford. Atracţia SAB&Accesorii 2011 o reprezintă, de departe, colecţia de maşini retro (Fiat, Porsche etc.) aparţinând unor persoane particulare, dar și noutățile Mercedes-Benz ML și B Klasse, Hyundai i40 și Range Rover Evoque. De la expoziție lipsesc cu desăvârșire mărci importante precum Volkswagen, Audi, Skoda, Renault, BMW, Toyota, Fiat, Peugeot sau Honda. Printre cele mai scumpe modele prezentate la ediţia din acesta an a SAB&A se află un Mercedes SLS AMG în valoare de 250.000 euro. Promoțional, în aceste zile, acesta poate fi achiziționat cu „doar” 195.000 euro.
Producătorul autohton de automobile Dacia nu are stand propriu la SAB, însă modelul Duster este prezent prin intermediul unei firme specializată în încheierea de poliţe RCA, organizatoarea unei tombole cu premii ce constau în cinci SUV-uri produse la Mioveni.
În cadrul Salonului, ce va fi deschis în perioada 5-9 octombrie, sunt prezentate autoturisme, piese şi accesorii auto, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, societăţi de leasing şi de asigurări auto. Programul de vizitare va fi între orele 10:00-20:00, iar preţul unui bilet de acces este de 20 lei şi conţine un voucher fast food în valoare de 5 lei. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4×4.