Banca Italo Romena a lansat Depozitul la termen „Bine crescut” pentru fonduri în lei şi euro depozitate pe o perioadă de 12 luni, oferind rate de dobândă foarte avantajoase. Banca plăteşte o dobândă de 6,75% p.a. pentru depozitele constituite în lei, în timp ce pentru cele constituite în euro rata de dobândă este de 4,3% p.a., aceste rate rămânând fixe pe toată perioada de constituire a depozitului, indiferent de evoluţiile pieţei.
Depozitul la termen „Bine crescut” se adresează persoanelor fizice, având ca valoare minimă de constituire 4.000 de lei, respectiv 1.000 de euro. Pe lângă dobânzile foarte avantajoase, în ziua scadenţei depozitului, deponenţii nu plătesc comisioane pentru retragerea fondurilor depuse şi a dobânzilor acumulate.
„Prin Depozitul la termen «Bine crescut», care completează portofoliul nostru de produse, le punem la dispoziţie persoanelor fizice interesate să-şi depoziteze economiile pe termen lung un produs sigur şi eficient oferindu-le beneficiul unor rate de dobândă competitive”, a declarat Franco Poloniato, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.