Francezii  Marc şi Pierre Pennino, proprietarii  Smile Box, primul astfel de salon din Bucureşti, mizează pe apetenţa românilor pentru produse cosmetice şi inovaţie.
După modelul occidental,  bazat pe un concept nou şi revoluţionar, Smile Box oferă servicii de albire dentară cosmetică non – invazive şi nedureroase, la preţuri accesibile, fără programare, cu rezultate imediate, într-un mediu ambiant plăcut, elegant şi relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetică. Efectul unui tratament poate dura între una şi patru luni, în funcţie de timpul acestuia.
„Introducerea pe piaţa românească a unui concept  nou, de îngrijire dentară, calitatea serviciilor, ambianţa şi preţurile sunt atuurile noastre. Totul este gândit în aşa fel încât Smile Box să fie locul în care îţi regăseşti zâmbetul: de la modul în care am amenajat şi decorat spaţiul, produsele de tratament care nu cauzează pacientului nici cea mai mică durere, la preţurile cu mult sub cele practicate de stomatologi”, declară Pierre Pennino.
Marc şi Pierre Pennino au pornit afacerea cu o investiţie iniţială de 50 000 Euro. Aceasta a acoperit  teste şi omologări, licenţa de distribuitor al produselor de albire dentară non –invazive, fără peroxid – o premieră pentru România,  precum şi amenajarea salonului situat pe bulevardul Decebal, o arteră de fiţe a capitalei.
„De multă vreme doream să începem o afacere în România pentru că este o ţară deschisă faţă de micii investitori străini. După un studiu de piaţă, am ajuns la concluzia că românii sunt mari consumatori de produse cosmetice şi, totodată atraşi de tot ceea ce înseamnă tehnici noi. Conceptul de salon de albire dentară cosmetică, cunoscut sub denumirea de bar a sourire  în Franţa, răspunde acestor nevoi. Este un serviciu care se răspândeşte rapid şi are mare succes în Europa de Vest (Franţa, Belgia, Italia, Anglia, Elveţia) şi credem că va fi la fel şi în România”, declară Marc Pennino.
Deşi la început, au mizat pe o clientelă preponderent feminină, statisticile la zi  le-au demontat ideile preconcepute: se pare că cererea de albire dentară cosmetică este mai mare din partea bărbaţilor. Indrăzneţi şi vizionari, Pierre şi Marc nu se  limitează doar la aceste servicii. Ei au introdus în România pretigioasele cosmetice şi parfumuri Galimard şi suplimentele nutritive pentru bărbaţi Omzen, care pot fi găsite doar la Smile Box.
Dacă pentru Marc, aceasta este prima experienţă profesională în străinătate, Pierre este familiar cu mediul afacerilor din România. In perioada 2004 -2007, a fost managerul unui restaurant cu specific gastronomic franţuzesc şi al unui lounge în Centrul Vechi, loc al cărui potenţial l-a intuit. Marc şi Pierre Pennino – unchi şi nepot, au mai avut afaceri împreună, în Franţa.

„Avantajul de a face afaceri în familie este reprezentat de încrederea şi loialitatea de care dăm dovadă unul faţă de celelălat. Pe de altă parte, apar momente în care divergenţa punctelor noastre de opinie nu este exprimată foarte…diplomatic. Insă asta nu face decât să încălzească atmosfera pe frigul ăsta teribil şi se rezolvă întotdeauna la un pahar,” explică Pierre Pennino
Pentru 2012, Marc şi Pierre Pennino au ca obiectiv amortizarea investiţiei şi obţinerea de profit precum şi educarea publicului, în vederea creării unui nou obicei de consum. Pe termen mediu, cei doi parteneri urmăresc francizarea conceptului „Smile Box”.
Smile Box este partener oficial al Federaţiei Române de Scrimă.