Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt la cuțite! Deși formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, se pare că din punct de vedere culinar, nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă. Actrița din „Camera 609” a spus că deși iubitul ei este un bucătar extrem de talentat, pe ea nu a dat-o pe spate de fiecare dată.
Doina Teodoru are gusturi exotice la mâncare
Doina Teodoru a recunoscut că în ceea ce privește mâncarea, are niște gusturi mai exotice, cu care Cătălin Scărlătescu nu este de acord. Deși dragostea trece prin stomac, aceasta a spus că sunt anumite preparate făcute de el pe care ea doar le gustă… sau nici măcar! Cu toate acestea, au fost și destule dăți când juratul de la „Chefi la Cuțite” a reușit să o impresioneze. Aceasta nu neagă însă calitățile de bucătar ale iubitului său.
„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.
Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (n. red.: din mâncarea lui Scărlătescu) și să nu fie pe gustul meu”, a declarat ea pentru Fanatik.
Cu ce preparat a cucerit-o Cătălin Scărlătescu
Întrebată cu ce preparat a reușit Cătălin Scărlătescu să o cucerească, Doina Teodoru a spus că acesta face un pește senzațional. Celebrul chef mai are, de asemenea, o rețetă foarte bună de paste cu pere și brânză. Cu toate că este înnebunită după brânzeturi, se pare că actrița nu poate mânca orice fel de lactate. Suspectează că ar fi alergică la ele.
„Prima oară, de fapt nu chiar prima oară, că ne mai văzusem de câteva ori, mi-a gătit el un pește când eram la începutul relației. Cred că a pus tot sufletul acolo! Că de atunci n-a mai făcut pește din ăla! Foarte bun a fost. Și mai are el niște paste, paste cu pere și cu ceva brânză… Dar nu mai știu, ricotta am impresia.
Acuma nu pot să le mai mănânc, m-am hotărât să nu mai mănânc o perioadă să văd cum e corpul. Mie îmi place mult brânza, dar lapte nu mai beau de ani buni. Brânza, în schimb, o mănânc încontinuu. Probabil că am alergie. Am zis să nu mai mănânc o perioadă, să-mi fac niște analize. Tai de tot brânza să văd ce se întâmplă în corp”, a spus ea.