Doliu uriaș! Ligia Seman s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani
„Cu multa durere in suflet, anunt ca mama mea, Ligia Seman, a plecat la Domnul in aceasta dimineata. Mama mea si-a dedicat viata pentru a induiosa viata multor alte persoane. Putin stiu, insa ea m-a nascut cu aproape pretul vietii ei. Doctorii i-au spus sa nu ma nasca, dar uite ca ea a ascultat de ceea ce Dumnezeu i-a vorbit.
Sunt multumitoare pentru iubirea pe care mi-ai oferit-o, mami. Pentru bucuria cand petreceam timp impreuna, pentru imbratisarile calduroase.
Iti multumesc, mami, pentru ca m-ai ajutat sa devin o femeie puternica si iubitoare de oameni. Iti multumesc pentru cartile pe care le-ai scris ce au atins inimile asa multor persoane.
Multumesc pentru conferintele prin care ai schimbat vietiile atator persoane. Stiu mami ca esti intr-un loc mai bun, fără durere…
Psalmii 90:12
Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!”, este mesajul postat pe Facebook de Rebeca Seman, fiica poetei şi romancierei Ligia Seman.
Regretata Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină. A fost și profesoară de religie
Ligia Seman a debutat literar în cenaclul „Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995.
După 1989, a fost profesoară de religie în învățământul hunedorean.
Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții; Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții; Tragedie și triumf (2004), 2 ediții; Portrete în cioburi, vol. I și II (2010).
Mai mult, ”Suflet și virtual”, volumele 1 si 2 (2018) s-au bucurat de un real succes din partea publicului larg.
Ligia Seman a scris și volumul pentru femei „Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice, potrivit stiripesurse.ro.
Doliu în lumea sportului românesc! Un cunoscut antrenor de karate a decedat la vârsta de 49 de ani
Cunoscutul antrenor de karate Daniel Petre a decedat la vârsta de 49 de ani. Moartea sa i-a surprins pe toți cei care l-au cunoscut și a lăsat o adâncă tristețe în rândul elevilor săi.
Senseiul Daniel Petre a fost printre primele persoane care au promovat artele marțiale în România. El a lăsat o amprentă incontestabilă asupra elevilor pe care i-a avut de-a lungul carierei sale.
Cariera sa în artele marțiale a început cu antrenamentele de Ashihara alături de senseiul George Iacoboaia și a continuat apoi cu antrenamentele de Shindokai-kan sub îndrumarea lui sensei Ionita Ionel.
După lungi antrenamente și perseverență în urmă cu 8 ani, Daniel a reușit să obțină centura neagră în urma unui examen greu, unde a fost evaluat de Gilles Richard și Andi Neagu.
Cariera Daniel Petre în lumea artelor marțiale a crescut odată cu afilierea sa la Shindokai, devenind un reprezentant de marcă al acestui sport în România.
El a obținut rezultate remarcabile cu elevii săi, pe care i-a pregătit pentru competiții internaționale, unde au avut rezultate foarte bune. Antrenorul de karate promova valorile precum disciplina, respectul și perseverența.