Caporalul Vasile Florian Mormonea a decedat la vârsta de 40 de ani

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu trece printr-un moment de profundă tristețe după moartea subită a caporalului clasa a II-a Vasile Florian Mormonea, la doar 40 de ani.

Moartea sa neașteptată a lăsat un gol imens în rândul colegilor și al comunității academice.

Decesul caporalului Mormonea a generat o undă de șoc și compasiune în rândul colegilor și al comunității academice. Reprezentanții AFT și-au exprimat solidaritatea cu familia îndoliată, transmițând întreaga lor compasiune și rugându-se ca Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Florian.

Vasile Florian Mormonea a fost apreciat de colegii săi pentru profesionalismul, integritatea și empatia de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Comunitatea academiei își aduce aminte cu recunoștință de contribuțiile sale și de impactul pozitiv pe care l-a avut asupra instituției și asupra celor care l-au cunoscut.

Mesajul oficial al Academiei Forțelor Terestre

Într-un mesaj oficial postat pe pagina de Facebook, Academia Forțelor Terestre a transmis condoleanțe familiei îndoliate și a evidențiat contribuția caporalului Vasile Florian Mormonea în cei 17 ani de serviciu.

„Cu profundă tristețe facem cunoscută trecerea la cele veșnice a cap. II Vasile-Florian Mormonea, care la vârsta de 40 de ani a lăsat în urmă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut.

De-a lungul celor 17 ani în care ne-a fost coleg în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, ca sanitar în cadrul cabinetului medical, Florian a dat dovadă mereu de profesionalism, integritate și empatie.

Suntem alături de familia îndoliată căreia îi transmitem întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să te odihnească în pace, Florian!” au transmis pe Facebook reprezentanții AFT Sibiu.

Pe de altă parte, amintim că la finalul lunii iulie, generalul Mihai Caraman, o personalitate marcantă și controversată a serviciilor secrete românești, a încetat din viață la vârsta de 95 de ani.

A devenit cunoscut pe plan internațional pentru activitatea sa de spionaj, care a avut un impact semnificativ asupra NATO în timpul Războiului Rece. El va rămâne în istorie ca unul dintre cei mai abili spioni români.