USR este în doliu după ce a pierdut o tânără membră de partid. Femeia a avut un sfârșit tragic, murind carbonizată în explozia de vineri dimineaţă a unei pensiuni din Cluj-Napoca. Aceasta s-a stins din viață la doar 37 de ani.
USR este în doliu, după ce Andrea Kaba și-a pierdut viața într-un incident teribil! Aceasta a lucrat la Prefectura Timiș și a fost fiica viceprimarului Gabor Kaba din orașul Jimbolia, județul Timiș.
Tânăra de doar 37 de ani era cazată într-o pensiune din Cluj-Napoca. Vineri dimineață, acolo, a avut loc o explozie, urmată de un incendiu.
Suflul exploziei s-a extins pe o lungime de 30 de metri și a afectat mai multe imobile și mașini. În urma teribilului accident, Andrea Kaba a fost găsită carbonizată, doi oameni au fost transportați cu arsuri de urgență la spital, iar alți patru răniți au fost îngrijiți la faţa locului.
Ancheta este în curs de desfășurare
În prezent, procurorii au preluat ancheta despre explozia de la pensiunea din Cluj-Napoca, în urma căreia o persoană a decedat. Se fac cercetări pentru distrugere din culpă, precizând că sunt incidente dispoziţiile privind dezastrele.
„În data de 10.12.2021, în jurul orelor 07:00, a avut loc o explozie la un imobil din Cluj-Napoca, cu consecinţa decesului unei persoanei, rănirea a două persoane, incendierea unei case şi crearea de pagube materiale însemnate.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat cauza privind explozia din data de 10.12.2021 şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă prevăzută de art. 255 alin.(1), (2) rap. la art.254 alin. (2) Cod penal, fiind incidente dispoziţiile privind „dezastrul”, a transmis, vineri, Parchetul Cluj.
Explozia de la Cluj-Napoca, sub atenția procurorilor criminaliști
În prezent, Parchetul Cluj a explicat că se desfăşoară cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc teribilul incidentul. Ancheta a fost preluată de către procurorii criminalişti şi organele poliţie judiciară din cadrul IPJ Cluj.
„Facem precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale respectiv trimiterea în judecată sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au explicat procurorii, potrivit news.ro.