Brian Tracy, unul din cei mai importanti consultanti in vanzari si experti in dezvoltare profesionala, a tinut o conferinta la Bucuresti, in cadrul careia a subliniat faptul ca este optimist in ceea ce priveste viitorul Romaniei, datorita inteligentei si dorintei romanilor de a-si controla propriile vieti. “Cu cat mai multi oameni vor sa fie stapanii propriilor vieti, cu atat mai multi antreprenori apar intr-o tara”, a explicat Tracy.

 

El a mai spus ca tot ce trebuie sa stie un om din vanzari se poate invata, iar principala calitate pe care trebuie sa o dobandeasca este persistenta. “Vanzarile sunt precum matematica sau chimia: formula este aceeasi in toata lumea, diferentele culturale nu sunt importante deloc”, a adaugat el.

 

Brian a calatorit si a lucrat in mai mult de 85 de tari si vorbeste patru limbi straine. Este un lector avid al cursurilor de management, psihologie, economie, metafizica si istoriem iar prin lecturile sale reuseste sa aduca o perspectiva unica in prelegeri.

 

El calatoreste in Europa anual, si intalneste comunitatea de afaceri din diferite tari, revenind de trei ani in Polonia.

 

Brian May este un om de afaceri de succes si unul dintre cei mai populari speakeri din lume pentru comunitatea de afaceri. Se adreseaza catre mai mult de 250 de mii de oameni in fiecare an.

 

Discursurile sale despre leadership, sales management si eficienta personala conduc la o schimbare de atitudine si rezultate pe termen lung.

 

Tracy ofera tactici de management al timpului, astfel incat sa putem delega parte din sarcini, sa luam decizii eficiente si sa rezolvam probleme complexe de incheiere a procesului de vanzare.

 

Sursa: Capital 24 Aprilie 2007