Noile opţiuni de Internet pe mobil în roaming vor fi disponibile începând din 20 mai, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru clienţii de business, utilizatori ai serviciilor de date pe telefonul mobil.

Clienţii Vodafone au acces instant la e-mail, Internet sau reţelele sociale preferate cu opţiunea Internet pe mobil Roaming 24h, valabilă în 15 state UE. Aceasta include 5MB trafic de date, valabil o zi, la un tarif de 2,48 Euro/zi (TVA inclus).

Utilizatorii opţiunii Internet pe Mobil Roaming 24h  pot să acceseze Internetul de pe telefonul mobil  din alte 28 de destinaţii din lume şi beneficiază de 5MB trafic de date inclus, valabil o zi, la un tarif de 6,2 Euro/zi (TVA inclus).

Clienţii Vodafone România pot, de asemenea, naviga în roaming timp de o săptămână, cu opţiunea Internet pe mobil Roaming 7 zile,  valabilă în toate cele 43 de ţări menţionate, ce include 25MB trafic de date, pentru 12,4 Euro (TVA inclus).

Odată cu introducerea noilor opţiuni, tarifarea se va aplica doar odată cu începerea sesiunii de conectare în roaming. În plus, pentru o taxă fixă, clienţii se pot conecta de câte ori doresc într-o zi sau într-o săptămână, în limita traficului inclus. Noile opţiuni de roaming rămân valabile şi pentru următoarele călătorii în străinătate, iar utilizatorii nu sunt nevoiţi să solicite ulterior reactivarea acestora.

Pentru cele două opţiuni de Internet pe mobil, traficul suplimentar în roaming în ţările menţionate este taxat cu 1,24  euro/MB ( TVA inclus). Indiferent de opţiunea activată, traficul efectuat cu alţi operatori se tarifează cu 9,92 euro/MB (TVA inclus).