McCann Erickson România, care a câştigat Grand Prix-ul la ediţia de anul trecut, a primit Argintul la Direct Lions. Agenţia a fost premiată pentru o campania ROM (Kandia Dulce) – “Românii sunt deştepţi”.

Echipa McCann Erickson România:

McCann Erickson România: Adrian Botan, Catalin Dobre, Dinu Panescu, Sebastian Olar, Arpad Rezi, Raluca Voinea, Ileana Serban Parau, Adrian Radu, Alexandru Platon,  Carmen Bistrian, Sanziana Fanic

MRM: Calin Buzea, Adrian Preda, Laurentiu Stere, Alexandru Vicol, Alina Cuzmin, Catalina Ciorei, Constantin Bunica
Universal Media: Mihai Trandafir, Victor Croitoru, Alina Carasol, Luminita Visu
McCann PR: Carmen Bistrian, Sorina Iordan

Saatchi & Saatchi a câștigat la categoria PR Environmental pentru campania Enel “Plant the bill”, campanie care a generat o adevarată schimbare în comportamentul românilor față de mediul înconjurator, promovând serviciul de facturare online în detrimentul celui tradițional pe hârtie.

„Am dovedit că facem parte din elita creativității, că ideile noastre se numără printre cele mai bune din lume. Echipa noastră, alcătuită din specialiști de brand și specialiști de PR, a făcut minuni cu această campanie. Și, deloc în ultimul rând, meritul este al echipei Enel, care a știut să recunoască și să susțină o idee excepțională. Le mulțumim pentru curaj și sprijin” a declarat Cristina Iordănescu, Deputy Managing Director Saatchi & Saatchi.

Echipa Saatchi & Saatchi România:

Saatchi & Saatchi: Johan Ohlson , Jorg Riommi, Irina Codreanu, Vlad Molico, Ema Spirache, Corina Bratu, Alexandra Ivan

Saatchi & Saatchi PR: Corina Pisc, Ramona Dumitru

Enel România: Radu Coșarcă, Adriana Tabac