Dr. Liviu Harbuz, la un an de la scandalul aflatoxinei: Specialiștii în siguranță alimentară au acționat eficient. Au existat speculanți care au profitat de situație și au alimentat panica populației
18 februarie 2014, 13:43
La aproape un an de la cele mai recente și răsunătoare scandaluri alimentare: cel al cărnii de cal și al aflatoxinei, deputatul dr. Liviu Harbuz, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari analizează, într-un interviu acordat revistei Agrointeligența, care este situația actuală și care este aportul medicilor veterinari la rezolvarea și prevenirea acestor situații care au pus la încercarea credibilitatea producătorilor români pe piața externă și nu numai.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Dosar FNI: Pedeapsa lui Nicolae Popa, redusă de la 15 ani la 6 ani şi 8 luni
- Discuţiile privind o nouă ştergere a datoriei Greciei ar putea avea loc în luna august
- Senatorii au adoptat un proiect de lege privind aplicarea TVA la încasare
- Oprescu: “Agenda Urbană Europeană trebuie să fie mai degrabă o misiune şi nu doar o viziune”
- Datoria publică a Spaniei a urcat la un nivel record
- Suedezii de la Skanska au găsit primul chiriaş pentru Green Court Bucharest
- Germania vrea să-şi consolideze contra-spionajul
- Trei nave chineze au intrat în apele teritoriale disputate de China şi Japonia
- Preşedintele Maduro ameninţă că va recurge la arme
- Cinci ţări creează „G5 Sahel”