Dragoş Nicolaescu, Directorul General al reprezentanţei din România a Ness Technologies, furnizor global de solutii si servicii informatice, a renunţat la funcţie din motive personale, intenţionând să se dedice unor proiecte personale, care sunt independente de poziţia deţinută până acum în cadrul companiei.

Nicolaescu îşi va încheia activitatea în  cadrul Ness România la data de 15 octombrie 2009.

Până la numirea unui nou Country Manager, compania va fi condusa temporar de o nou- înfiinţată echipa de management – Country Management Team – care va urma strategia deja stabilită a companiei. Noua echipa de management este compusă din  Otakar Smolik,  Gabriel Mardarasevici şi Gabriel Cozma.

Toti cei trei membrii ai noii structuri de conducere fac parte de multă vreme din echipa de management a Ness România şi au fost implicaţi în deciziile strategice luate de-a lungul timpului în cadrul companiei.

Operaţiunile din România ale Ness Technologies fac parte din cele desfăşurate de companie în 18 locaţii din întreaga lume. Ness Technologies are aproximativ 150 de angajaţi în România, localizaţi în Bucureşti şi Iaşi.