Dumitru Dragomir vrea să-și deschidă restaurant în Dubai

Dumitru Dragomir i-a dezvăluit jurnalistului Horia Ivanovici că se gândește să facă o nouă investiție. Mai exact, alături de Pescobar, vrea să deschidă un restaurant de lux în ”raiul miliardarilor”.

Dragomir vrea să deschidă un restaurant alături de Pescobar, pe numele său Paul Nicolau, fostul patron de la Taverna Racilor, în Dubai. Fostul șef de la LPF a spus că va pleca pentru câteva zile la Dubai pentru a vedea care sunt oportunitățile de afaceri de la fața locului.

”Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva (legat de un restaurant nou, n, red.)… Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el (Pescobar, n. red.) să se ocupe. Mă duc eu el. Eu sunt cu contrucțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva”, explică Mitică Dragomir.

Costurile mari, dar beneficiile și mai mari

pescobar
Pescobar / SURSA FOTO: Facebook, Taverna Racilor Herastrau Fishtodoor

„Oracolul din Bălcești” a menționat că există un cost implicat, dar el a subliniat că banii vin lunar. El a recunoscut că persoana pricepută în afacere nu este el, ci altcineva. El a afirmat că el este cel care se ocupă de toate aspectele de la A la Z. Nu doar de construcție, ci și de toate celelalte aspecte implicate. Referitor la potențialii parteneri, a sugerat că este posibil să fie implicați, dar în caz contrar ar putea lua în considerare închirierea.

El se consideră prea în vârstă pentru a insista să fie partener. A explicat că, deși se simte ca având inima unui om de 50 de ani, vârsta lui reală este aproape de 80 de ani. El a menționat că a discutat acest aspect și cu soția sa, subliniind că simte că trăiește doar atunci când este activ și are griji.

Mitică Dragomir a menționat că au planuri să se deplaseze într-o anumită locație. El a spus că are deja relații acolo, inclusiv cu opt agenți imobiliari. El a menționat, de asemenea, un prieten iranian care deține câteva brutării în zonă.

El a subliniat că costul unei licențe pentru băuturi alcoolice este de 250.000 de euro pe an. Și a oferit detalii despre costurile implicate în construirea unei brutării, variind de la un nivel de bază la cel mai înalt nivel.

Restaurantul va fi specializat pe fructe de mare și sushi

El a menționat că va merge să vadă o anumită proprietate despre care a auzit că este foarte impresionantă. Și a oferit detalii despre implicarea financiară necesară pentru aceasta. Inclusiv referințe la sumele mari de bani implicate în alte proiecte similare.

Dragomir a detaliat și conceptul gândit pentru restaurant. În mod natural, localul pe care îl vizează, cu o atmosferă de lux extrem, va fi specializat în fructe de mare și sushi.

„Ce știe el să facă. La ora actuală, Pescobar sushi e cel mai tare restaurant din România. Face de lux. (…) Nu știu dacă neapărat dăm lovitura (cu afacerea restaurantului, n. red.). Eu sunt foarte circumspect. De asta am reușit în viață. Eu, până să încep să fac ceva, pitrocesc afacerea. Nu mă arunc, că am luat și plase…

Dar el, tot ce face, face marketing. Îl vedeam pe TikTok ce a putut să facă într-un restaurant de manele… I-am și spus: cu banii ăștia dădeai o masă la Dubai… Arunca cu banii lui Tzancă… Pentru el, nu e mult, e marketing… Tot ce face, face marketing, ca Gigi Becali.

Gigi Becali, când scoate un cuvânt, e marketing. Că spune o prostie, că spune ceva adevărat, e marketing. Face nativ asta… Nu e băiat prost, vorbește fluent engleză, franceză așa și așa, italiana aproape bine. E foarte deștept…”, a mai precizat Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.