Se aşteaptă şi un răspuns din partea jurnalistului Marius Tucă, precizează un comunicat al FRF.

În şedinţa Comitetului Executiv al FRF de vineri a fost aprobată componenţa nominală a Comisiilor federale şi a celor jurisdicţionale ale FRF pentru sezonul competiţional 2011-2012. La propunerea reprezentantului AFAN în Comitetul Executiv, Dumitru Costin, s-a aprobat înlocuirea Florentinei Drăghici cu Alexandru Ioan Octavian în funcţia de membru al CNSL.

Au fost aprobate următoarele regulamente, care intră în vigoare imediat: Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, Regulamentul privind Statutul Antrenorului, Regulamentul de Organizare a competiţiilor de Futsal.
Bittman, membru al formaţiei Holograf, a fost numit în luna ianuarie a anului trecut în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei.

Cântăreţul a mai spus că a avut „o experienţă foarte interesantă” la Ministerul Finanţelor. „Este o experienţă fantastică să ai şansa să stai lângă un ministru, să vezi cum se iau deciziile”, a spus Bittman.