Culisele economiei

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, este hotarat sa stranga impozite de peste tot. Astfel, dupa ce a agitat puternic apele in lumea fotbalului, presedintele ANAF le-a declarat razboi manelistilor. Daca planurile lui Bodu o sa fie puse in practica, la fiecare nunta, botez sau aniversare o sa fie prezent un oaspete nedorit: inspectorul fiscal.

Om in top

Anca Vlad a fost aleasa de curand vicepresedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania. Bineinteles, a meritat din plin aceasta functie. Presedinte si actionar unic al Fildas, Anca Vlad a reusit sa dezvolte o afacere care a adus-o in fruntea listei cu cei mai bogati romani. A inceput in 1991, cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane de dolari si cu sapte angajati, iar astazi a ajuns la o cifra de afaceri de 140 milioane de euro, si compania are peste 1.000 de angajati. Reteta succesului o aflati la “Om in top”.

Expert Capital

Media dobanzilor pentru creditul de nevoi personale este de circa pe la 14 % pe an. Totusi, multe banci se lauda cu dobanzi mult mai mici. Ceea ce insa multi evita sa spuna este ca aceasta nu este dobanda reala. De multe ori, cei care solicita imprumuturi, de orice fel, sunt obligati sa plateasca o serie de comisioane. Cati bani dati inapoi daca luati un imprumut, veti afla sambata, la Capital TV.