Modelele din seria B200 sunt confecţionate din piele ecologică de înaltă calitate care asigură protecţia optimă a tabletei, indiferent de modul de utilizare al acesteia. Pe interior, husele sunt căptuşite cu un material catifelat ce asigură stabilitatea şi fricţiunea necesare pentru ca tableta să-şi menţină poziţia fermă în husă. Confecţionate dintr-un material rezistent, husele B200  au fost gândite pentru a putea fi folosite şi ca suport al tabletei în poziţia landscape.
“E-Boda a ţinut întotdeauna cont de nevoile utilizatorilor români şi, de aceea, avem în portofoliu o gamă largă de tablete de dimensiuni şi cu specificaţii diferite care să răspundă acestor nevoi. Tot la cererea utilizatorilor noştri, am introdus gama de huse B200, compatibilă cu tabletele de 7”, 8” şi 10.1” pentru a veni în continuare în completarea nevoilor lor de mobilitate,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. 
Husa E-Boda B200 pentru tablete de 7" este compatibilă cu majoritatea modelelor de tablete cu display de 7”, gândite pentru cei aflaţi mereu în mişcare care au nevoie de maximă mobilitate, pentru adolescenţi sau pentru cei mici. De aceea, tabletele de 7” sunt supuse şocurilor cotidiene cauzate de neatenţie sau de utilizarea în grabă. Husa B200 pentru tablete de 7” menţine tableta curată, nu permite pătrunderea lichidelor în interior şi o protejează de şocurile fizice cum ar fi căzăturile sau zgârieturile. Husa este disponibilă la preţul recomandat de 39,90 lei.
Husa E-Boda B200 pentru tablete de 8" a fost gândită pentru modelele cu o dimensiune ce asigură o utilizare eficientă în mişcare, putând fi transportată cu uşurinţă, dar oferind în acelaşi timp un spaţiu de lucru suficient. De aceea, modelul B200 pentru tablete de 8” nu asigură doar protecţia tabletei, ci poate fi utilizată cu succes în diferite poziţii, ca suport pentru tabletă în timpul prezentărilor de business sau pentru vizionarea clipurilor video în format landscape. Husa este disponibila la preţul recomandat de 49,90 lei.   
Husa E-Boda B200 pentru tablete de 10.1” a fost creată la cererea utilizatorilor care aveau nevoie de protecţie pentru tabletele lor, dar şi de suport pentru a edita documente, pentru a vizualiza prezentări de tip Power Point sau pentru a urmări clipuri video. Husa B200 pentru tablete de 10.1” permite poziţionarea tabletei în modul landscape la diferite unghiuri, pentru ca utilizatorii să poată tasta cu uşurinţă, să citească diferite documente sau să urmărească filmele preferate şi fotografii direct de pe tabletă. Husa B200 pentru tablete de 10.1” este disponibilă la preţul recomandat de 89,90 lei.