Depozitul se poate constitui de către părinte/părinți/reprezentant legal, pe o perioadă de 12 luni, cu o dobândă fixă pe întreaga perioadă de constituire a depozitului.
“Lansarea Depozitului pentru copii de la CEC Bank se înscrie în strategia Băncii de diversificare a gamei de produse și totodată de fidelizare a clientelei și atragere de noi clienți. În vederea promovării acestui nou produs de economisire, pentru primele 100 de produse vândute până la data de 31.01.2012, CEC Bank va acorda câte un bonus în valoare brută de 200 lei sau 50 euro, în funcție de valuta de constituire. Bonusul va fi transferat în cadrul depozitului la împlinirea a 12 luni de la data constituirii, cu condiția ca acesta să fie în vigoare la data respectivă”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, președintele CEC Bank.
Pe toată perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare și retrageri parțiale, prin transferul acestora din/în contul curent al titularului. Valoarea depozitului la constituire este de minimum 500 lei/200 euro, iar pentru depunerile ulterioare suma minimă este de 100 lei/50 euro.
Dobânda anuală bonificată va fi egală cu dobânda standard de la depozitele la termen pe 12 luni cu dobândă fixă la care se adaugă 0,25 %. Astfel, la data de 16.01.2012, dobânda anuală pentru Depozitul pentru copii de la CEC Bank este de 6,50% pentru depozitele în lei, respectiv 3,00% pentru depozitele în euro. Acelaşi tip de depozit îl oferă şi Raiffeisen Bank, BRD Groupe Societe Generale, iar BCR are o formă combinată cu asigurare de viaţă şi studii pentru acest tip de produs.
Economisire pe termen lung cu premii şi dobânzi bonificate
17 ianuarie 2012, 11:48
Ultima modificare în 17 ianuarie 2012, 13:48
Depozitele pentru copii, formă de economisire pentru viitorul copilului, dar și alternativă la instrumentele de economisire pe termen lung, prinde tot mai mult teren în România. Produsul bancar foarte flexibil în comparație cu alte instrumente de economisire a fost lansat recent și de CEC Bank.
Etichete: banca,
depozite,
dobânzi,
economisire
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- SCENARIU: Scoția ar putea fi independentă, dar în faliment și vândută chinezilor
- Germania dă iar lovitura: Bondurile sale sunt căutate disperat, ca refugiu din criza zonei euro
- A PATRA ZI DE PROTESTE În zona Universităţii au fost instalate mai multe filtre de control
- Fondul de urgenţă al zonei euro şi-a pierdut ratingul maxim AAA
- Război valutar: Euro vs Dolar vs Franc
- Egiptul a cerut un pachet de sprijin de 3,2 miliarde de dolari de la FMI
- The Economist: Bătălia de la Bucureşti, după 20 de ani în care „mămăliga nu a explodat”
- Stadiul programului de explorare în perimetrul Neptun din Marea Neagră în discuţia premierului cu reprezentanţii ExxonMobil
- Ionel Blănculescu: România va fi afectată de retrogradarea celor nouă ţări din zona euro
- Unde dai şi unde crapă: S&P taie ratingul Franţei, guvernul francez se împrumută mai ieftin