Dacă ne faci o vizită poţi achiziţiona, la preţ de târg, unul dintre volumele care se bucură de un mare succes în rândul cititorilor şi chiar un volum nou apărut pe piaţă şi adus exclusiv pentru vânzare la Bookfest.
O parte din titlurile cu care te aşteptăm la Bookfest sunt:
„În Ochiul Ciclonului”, un dialog spectaculos între Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, și Sorin Roșca Stănescu alături de Alice Barbu. Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, s-a decis să vorbească despre anii de conducere ai lui Nicolae Ceaușescu la aproape 32 de ani de la căderea regimului comunist din România. Întregul volum analizează într-o manieră obiectivă deciziile pozitive luate de dictator la acea vreme, dar și cele care au adus probleme României.
Istoria unei familii de legionari povestită de „ Naşul” Securităţii, Sorin Roşca Stănescu, în volumul „Urmăritori și urmăriți”! Note de filaj, rapoarte ale informatorilor şi documente din arhiva CNSAS despre familia lui Sorin Roşca Stănescu.
„S.R.S – Nașul presei din România”, o carte interviu cu Sorin Roșca Stănescu în dialog cu Dan Andronic și Alice Barbu. Controversat, atipic, dar mai ales luptător, Sorin Roșca Stănescu a decis să ofere publicului o parte din secretele bine ascunse de acesta. În volumul „S.R.S – Nașul presei din România” vei găsi lucruri neștiute legate de culisele presei dinainte de 1990 și după, informații despre gazetari sau patroni de presă, afaceriști, miliardari, generali din serviciile secrete și amănuntele unor scandaluri pe care Nașu’ nu le-a detonat până azi.
„Zori Însângerate” scris de Tudor Păcuraru și Florian Bichir. Cartea „Zori însângerate” este dedicată ofițerilor români, contraspioni și antiteroriști care, năpăstuiți de propriul Guvern, au ales să-și facă datoria față de Patrie cum au putut mai bine, sub huiduielile gloatei isterizate. Cartea ilustrează evenimentele și conflictele din perioada lunii martie 1990 de la Târgu Mureș, având ca piesă principală, analiza celor două volume ale Dosarului 019150, ambele însumând 453+1 file de date și informații a Biroului „B” (Contraspionaj) de la Târgu Mureș, mare parte dintre ele fiind verificate.
„Planul Nistru-1989. Implicarea G.R.U în Revoluția din Decembrie” scrisă de col(r) Tudor Păcuraru. Construită ca un studiu și structurată pe 5 capitole, este una fundamentală pentru cercetarea evenimentelor din decembrie 1989. Deși au trecut 30 de ani de la Revoluția Română, subiectul continuă să fie de actualitate. Iar această actualitate tardivă evoluează, încet dar sigur, spre o mitologie science-fiction, întrucât cei care abordează tema au adesea o pregătire militară sumară (dacă o au!) și se bazează pe amintiri la mâna a doua și alte povești vânătorești și pescărești. Ca urmare, nici după trei decenii în România, spre deosebire de celelalte state ex-socialiste, nu se știe nimic precis despre eventuale forțe străine – în special sovietice – participante la evenimentele din decembrie 1989.
„Vânătoare de spioni” volumul scris de col(r) Ioan Burdulea şi vândut în exclusivitate la Bookfest, ediţia 2022. Cartea prezintă mărturisirile unui ofiţer de informaţii care a operat anti KGB pe „spaţiul sovietic” şi care a făcut parte din celebra U.M 110.
În cazul în care nu poti ajunge la Bookfest, ediţia 2022, poţi comanda volumele preferate şi pe www.agoramag.ro