Editura Injoy Books – o noua editura  pe piata de carte de business din Romania –  lanseaza pe data de 2 iunie cea mai noua colectie de business: “Raftul cu succes”.

Cele sase carti au ca scop gasirea de raspunsuri practice la intrebari uzuale despre cheia succesului in mediul de afaceri international. Titlurile  sunt un reper in intelegerea contextului de afaceri actual si in orientarea deciziilor pe o piata mereu in schimbare.

In fiecare rand al acestor lucrari, lideri precum Warren Buffett, Jack Welch, Ken Fisher, Ted Turner sau Bill Gates prezinta viziuni, principii, capcane, momente cheie si decizii care au dus la realizarea celor mai mari business-uri din lume si la mentinerea pozitiei acestora pe fondul unei puternice crize economice.

“Ne dorim ca prin colectia “Raftul cu succes” sa oferim repere obiective in cartea de business, un domeniu relativ putin dezvoltat in Romania. Aducem cititorilor romani subiecte si scriitori noi. Acestia sunt meniti sa inspire si sa ofere raspunsuri inovative care sa culmineze in decizii de business indraznete si deci, in revigorarea pietei romaneasti.”  – spune Laura Beligar, Rights Manager Injoy Books.

Cartile care dau startul raspunsurilor despre succes sunt:

  • Warren Buffett se destainuie (Janet Lowe)
  • Jack Welch se destainuie (Janet Lowe)
  • 100 de personalitati care au definit piata (Ken Fisher)
  • Singurele 3 intrebari care conteaza(Ken Fisher)
  • Pe locuri, fiti gata, TINTITI!(Michael Masterson)
  • Trei indicii ale unei slujbe mizerabile (Patrick Lincioni)

Autorii cartilor din colectia “Raftul cu Succes” sunt oameni de afaceri de succes, scriitori specializati pe carti de business si creatori ai unor best-seller-uri internationale recomandate in mod frecvent de prestigioase publicatii de afaceri.

“Este important sa inveti sa gandeşti la nivel global – in special pentru romani. Deoarece ponderea relativa a pietei din Romania este oarecum mica (cel putin pentru moment), iar economia romaneasca reprezinta doar 0,37% din economia mondiala – Romania va fi influentata intr-o masura mult mai mare de ceea ce se intampla in afara granitelor ei decat in interiorul acestora. Altfel spus, procentul de 99% la nivel mondial nereprezentat de Romania are o influenta mult mai mare asupra pietei din Romania şi asupra directiei sale economice decat ceea ce se intampla in Romania. Unora le este greu sa inteleaga acest lucru.” Ken Fischer

In anul 2009 editura Injoy Books isi propune traducerea si editarea a inca 8 titluri care sa completeze colectia “Raftul cu succes”. Aceste titluri sunt selectionate in urma analizei pietei internationale de carte de business si a impactului pe care lucrarile, autorul si subiectul il au asupra acesteia.