Mercedes-Benz a vândut companiei de transport Edy Spedition, prin divizia Trucks, 65 de camioane, în urma unei licitaţii la care au participat mai mulţi dealeri de profil, a anunţat reprezentantul mărcii auto în România.

Flota achiziţionată este compusă din 18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter, folosite în activitatea de distribuţie şi 30 de modele Actros 1841LSNRL.

Achiziţia vehiculelor se va face în baza unui contract de leasing operaţional realizat de către divizia Mercedes-Benz Financial Services.

De asemenea, compania de transporturi a cumpărat în luna mai, prin intermediul dealerului Cefin, 70 de camioane Iveco.

Grupul Edy, care deţine o flotă de aproximativ 1.000 de camioane, activează în domeniile transporturilor, logisticii, service şi distribuţiei de combustibili prin firmele Edy Spedition, Edy Logistics, Autocamion Service şi Diesel One.

Anul trecut, grupul deţinut de omul de afaceri Alin Popa a realizat afaceri de circa 500 milioane de lei, iar pentru 2010 reprezentanţii companiei se aşteptă la un nivel cu 20% mai mare. Edy a fost înfiinţat în anul 1991 şi are 1.500 de angajaţi.

SURSA: Mediafax