Elmec România, distribuitorul autorizat al brandului Converse în România, a anunţat  prelungirea contractului de distribuţie exclusivă a produselor sub această marcă până în decembrie 2012.

Brandul Converse este prezent în portofoliul companiei înca din anul 2005, prelungirea acordului existent venind ca o urmare firescă a rezultatelor înregistrate de Elmec Romania în decursul celor 5 ani de parteneriat.

Elmec extinde prezenţa Converse

Oficialii Elmec România au declarat, de asemenea, că au în plan extinderea prezenţei Converse pe piaţă.

“Intenţionăm să păstrăm acelaşi trend ascendent de extindere a prezenţei Converse pe piaţă, atât prin intermediul magazinelor operate de Elmec, cât şi prin intermediul partenerilor noştri din întreaga ţară”, a afirmat Cristian Beznoska, CEO Elmec România.

Brandul Converse este prezent în două magazine exclusive din Bucureşti şi Cluj, cinci magazine multibrand Famous Brands, două galerii Famous Brands şi în noul concept de retail KIX din AFI Palace Cotroceni.

În afara reţelei proprii de distribuţie, Elmec România comercializează produse Converse prin intermediul a numerosi retaileri de articole sportive din România.

Compania Elmec România este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa autohtonă de fashion şi sport si deţine în acest moment, 52 de magazine monobrand şi multibrand şi centrul de sănătate WellnessClub din Plaza România.