Elmec România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de retail fashion, a anunţat deschiderea unei zone de tip bazar în cadrul magazinului Nike din centrul commercial Fashion House Outlet din Bucureşti.

“Bazarul este situat pe locaţia outletului nostru din Fashion House Outlet şi va funcţiona doar în luna decembrie”, au declarat oficialii companiei.  În ceea ce priveşte investiţia, reprezentanţii Elmec au precizat că aceasta a fost minimă, rezumându-se doar la merchandising şi retail marketing pentru comunicarea vizuală la locaţie.

Elmec România activează pe piaţa autohtonă de retail de fashion încă din anul 1999, fiind distribuitorul unor branduri internaţionale precum Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty, Energie, Custo Barcelona, Camper, Marlboro Classics, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Trussardi Jeans.

Elmec deţine, în acest moment, 49 de magazine monobrand şi multibrand în Bucureşti şi în alte 11 oraşe din ţară, dar şi trei locaţii în  centrul comercial MallDova Chişinău. La acestea se adaugă centrul de sănătate WellnessClub din Plaza România.