eMAG, cel mai mare jucator din retailul online, a anuntat ca va inagura un showroom Iasi, luni 20 octombrie. Acesta aste amenajat in incinta complexului Axa Niciman si are o suprafata de peste200 de metri patrati, au anuntat reprezentantii companiei.

„Apetitul pentru cumparaturi online, dovedit prin ponderea mare a clientilor eMag din oras si din zonele apropiate, a influentat decisiv alegerea noastra pentru deschiderea unui showroom eMAG la Iasi. Acesta va fi in primul rand un punct de livrare si de preluare a produselor pentru directionare catre service” a spus Radu Apostolescu, Director Dezvoltare Online eMag.

eMAG Iasi porneste cu o echipa de unsprezece consultanti cu experienta in retailul IT&C, coordonata de Nadia Elvadeanu. Deschiderea noului showroom va fi promovata in FM, online si outdoor.

eMAG s-a lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica. Cu o echipa de peste 300 de angajati, eMag are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este operat de companiile Dante International si eMAG International.

eMAG a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 76,7 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2006.

Sursa: eMAG