Brooklyn Investment, dezvoltatorul  proiectului Emerald Residence, amplasat in zona Lacul Tei, va livra primele apartamente catre cumparatorii care au platit intre 1.600 si 2300 euro/mp pentru acestea.

Unul dintre beneficiarii unui apartament din cadrul complexului este Samar Quaddoumi, Strategic Marketing Officer Alpha Bank, care crede ca achizitia unei proprietati reprezinta si o declaratie asupra stilului de viata al fiecaruia.

Potrivit dezvoiltatorului, in prezent, 90% dintre apartamentele complexului sunt deja vandute. Ultimele apartamente din totalul de 279 de proprietăţi din cadrul proiectului, sunt disponibile spre vânzare, în acest moment fiind finisate integral, astfel încât clienţii se pot muta în aceeaşi zi în care achiziţionează proprietatea. Preţul apartamentelor încă disponibile se situează între valorile de 240.000 euro (pentru proprietăţile de tip Garden) şi 1.100.000 euro (pentru proprietăţile de tip Penthouse).

“Apartamentele din cadrul complexului Emerald Residences sunt vândute, în acest moment, în proporţie de 90%. Putem spune, asadar, că ne aflăm în etapa finală, cea în care tragem linie şi evaluăm rezultatele. Nu ne asteptam ca proiectul să se finalizeze într-o perioadă atât de scurtă de timp, însă aceasta este o dovadă a faptului că pia-a locală este pregătită pentru ansambluri reziden-iale la standarde europene”, declară  Monica Neamtu, director general al Brooklyn Investment.

În cadrul complexului Emerald Residences, locuinţele de tip Townhouse, structurate pe 4 etaje, pornind de la nivelul solului, cu acces direct către grădina proprie şi o suprafaţă de până la 280 mp, reprezintă un concept nou pe piaţa locală, îmbinând facilităţile şi spaţiul mare specific unei vile, cu poziţionarea centrală, aproape de centrul oraşului. Aceste tipuri de apartamente au preţuri cuprinse între 412.000 de euro si 479.000 de euro.  

Data: 4 iunie 2008Sursa: 4 ACE – pr&publicity