Anunţul, înregistrat joi la CNA, a fost făcut de Acsis Solv Ipurl, care a comunicat decizia sa SC Ocram Televiziune SRL, în calitate de administrator judiciar.

Potrivit deciziei, Acsis Solv Ipurl, în locul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" se va introduce în grila de programe a postului OTV o altă emisiune ale cărei coordonate vor fi supuse spre aprobare administratorului judiciar până cel târziu pe 15 mai.

Potrivit deciziei Acsis Solv Ipurl, administratorul special al SC Ocram Televiziune SRL, Diana Voiculescu, ‘se va asigura că toate emisiunile difuzate de postul de televiziune OTV vor respecta întocmai prevederile legale în materie, în caz contrar urmând ca administratorul judiciar să dispună scoaterea din grilă a emisiunilor’ respective.

Decizia este semnată de Mihnea Dumitrache, practician în insolvenţă, şi de Diana Voiculescu şi Dan Cristian Diaconescu, cu menţiunea "am luat la cunoştinţă".

Potrivit preşedintelui CNA, Consiliul nu va analiza, în şedinţă, decizia Acsis Solv Ipurl, pronunţându-se asupra grilelor doar dacă ponderea tipurilor de emisiuni în grilă se modifică.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a înjumătăţit de trei ori (pe 27 martie, 10 aprilie şi 24 mai) valabilitatea licenţei acordate OTV din cauza publicităţii politice, acesta mai putând să emită până la data de 29 mai.

Pe ordinea a zi a CNA figurau rapoarte de monitorizare a emisiunilor "Dan Diaconescu Direct" din perioada 26 aprilie-7 mai pentru publicitate politică. Analizarea rapoartelor de monitorizare incluse pe ordinea de zi au fost amânate pentru o şedinţă ulterioară.
SURSA: Agerpres