Prima centrală este un parc eolian numit „Corinth” care se întinde între zonele Chlogos și Profitis Elias, lângă orașul Corinth din nord-estul regiunii Peloponez. Acest parc eolian are 32 de turbine eoliene de câte 0,85 MW fiecare, având o capacitate instalată totală care depășește 27 MW și care va produce 57 de milioane de kWh anual.

Cea de-a doua centrală care și-a început activitatea este o fabrică fotovoltaică numită Kourtesi II, situată în regiunea Ilia. Centrala are o capacitate instalată de 4,8 MW și este de așteptat să genereze aproximativ 6,15 milioane kWh anual.
 
Merită meționat faptul că energia curată produsă de ambele centrale va reduce emisiile de carbon din atmosferă cu aproximativ 70.000 de tone pe an.

Enel Green Power este deja invidiată în industria energiilor regenerabile din Grecia. Parcurile eoliene ale EGP, cu o capacitate totală instalată de 199 MW sunt situate în principal în Thrace, în Macedonia și în Peloponez, dar și în Evia, Creta și Insulele Dodecaneze.

Mai mult, EGP administrează centrale hidro mici în Grecia Centrală, Grecia de Vest și în Tesalia cu o capacitate totală instalată de 19 MW. Centralele fotovoltaice ale grupului, aflate în Grecia – inclusiv Kourtesi II – au o capacitate instalată de 10 MW.