Herghelegiu îl înlocuieşte în funcţie pe Daniel Nicolescu, promovat la nivel regional în cadrul PayU Group. Noul director de ţară are o experienţă de peste 13 ani în mediul IT&C, acesta coordonând în decursul carierei sale mai multe afaceri în mediul offline şi online.
Din 2004, a lansat şi coordonat divizia de soluţii pentru afaceri a Microsoft România – Microsoft Dynamics, ulterior lansând în România compania Central Europe On-Demand, cel mai mare operator din Europa Centrala şi de Est specializat în ”Software as a Service”.
În acest an, Cristian Herghelegiu s-a alăturat echipei ePayment în calitate de Business Strategist, iar din noiembrie 2011 ocupă poziţia de Country Manager ePayment, member of PayU, fiind responsabil cu dezvoltarea afacerilor locale ale companiei.
ePayment este furnizor de soluţii eCommerce integrate, parte a grupului internaţional PayU, deţinut de Naspers Ltd, al doilea jucător în eCommerce la nivel global.
PayU desfăşoară operaţiuni de integrare plăţi online în Polonia, Cehia, România şi Ungaria, procesând în 2010, tranzacţii de 31 milioane de tranzacţii în valoare de peste 800 milioane euro.
În România, ePayment este lider pe piaţa de plăţi online, cu peste două milioane de tranzacţii procesate anul trecut în valoare de 121 milioane de euro, şi o cotă de 90% din volumul total al Romcard.