MX-ONE Version 3 , noua versiune a software-ului de comunicare dezvoltat de Ericsson,  ofera o capacitate de pana la 50.000 de utilizatori, management standardizat si instrumente software complet bazate pe web. Printre alte facilitati se numara suportul pentru protocolul de initiere (SIP) pentru telefonia IP, si identificarea originii apelurilor de urgenta initiate de pe telefoane cu IP din orice loc pe reteaua companiei, informeaza un comunicat Ericsson. 

“Cu MX-ONE, Ericsson ofera mobilitate comunicatiilor integrate IP pentru toti utilizatorii companii. Oricare ar fi punctul de pornire si oricare ar fi planurile viitoare de dezvoltare, companiile aleg MX-ONE pentru siguranta ca investitia lor este protejata pe masura ce isi dezvolta retelele pana la nivelul de comunicatii IP pe baza de SIP.”, a declarat  Gunilla Fransson, vice-presedinte Management si Dezvoltare, Enterprise, Ericsson. 

Ericsson MX-ONE permite servicii de voce, date, video si aplicatii care converg catre aceeasi retea. 

Totodata, MX-ONE permite integrarea serviciul de mesagerie si serviciile multimedia cu comunicatii voce business class si asigura telefonie fara fir prin WiFi. 

Ericsson si-a consolidat noile aplicatii de afaceri, precum contactare si presence management dar si alte servicii convergente pentru companii prin achizitionarea recenta a companiei Netwise. 

MX-ONE Mobile Extension a primit imbunatatirea Ericsson Corporate Telephony Client, care permite integrarea utilizatorilor mobili la baze de date si functii de asistenta prin intermediul modelelor P990 and M600. 

Companiile pot implementa MX-ONE ca solutie de telefonie IP complet noua, ca noua solutie modulara, hibrid sau ca o trecere facila a instalatiilor MD110 existente. 

Ericsson a fost infiintata in 1876, are sediul central la Stockholm-Suedia, si furnizeaza solutii de comunicare in peste 140 de tari pentru mai mult de 1000 de retele de telecomunicatii.

 

Sursa: Capital 24 Noiembrie 2006