Un nou sezon al reality-show-ului american „Războiul depozitelor” urmează să fie difuzat, iar fanii abia așteaptă să vadă ce comori va găsi echipa de această dată.
După ce pandemia a blocat totul în 2020, una dintre cele mai urmărite emisiuni revine cu sezonul al-13-lea. Sigur, lucrurile vor arăta altfel pentru protagoniști, care care acum vor purta măști în timpul licitațiilor și vor fi mai distanțați. Printre cei care revin „Războiul depozitelor” se numără și Brandi Passante, vedeta show-ului TV.
Brandi a povestit într-un interviu pentru Distractify cât de real este show-ul și dacă există un scenariu înainte de cel de-al 13-lea sezon. Au existat o serie de dezbateri cu privire la autenticitatea producției și cît de reale sunt comorile descoperite de vânătorii de depozite abandonate.
„Storage Wars” a ajuns chiar în instanță, după ce un fost protagonist, Dave Hester, i-a acționat în justiție. El a acuzat producătorii că i-au reziliat pe nedrept contractul și că au fost plantate anumite obicte în depozite pentru ca programul să fie mai interesant. Iar stigmatul privind „plantarea” unor comori a rămas.
Brandi Passante spune însă că toate comorile sunt 100% reale. ”Sunt licitații publice. Ar fi o complicitate, ceea ce e împotriva legii. Nu ai cum să manipulezi depozitele înainte de licitație, pentru că oricine poate veni la aceste licitații”, a explicat ea.
Recunoaște că show-ul nu include depozite care aveau comori mai puțin avantajoase, „pentru că nu ar fi la fel de interesant”, dar neagă că obiectele sunt plantate. ”De la bun început, după primul sezon, unii au presupus că este un fel de vânătoare de comori modernă, o cale de îmbogățire rapidă în fiecare depozit. Dar lucrurile nu stau așa. Trebuie să faci tot ce poți pentru a estima cât mai bine ce vei găsi acolo”, spune Brandi.
Ea a dat și cîteva sfaturi pentru cei care vor să liciteze depozite care pot aduce mici comori. Brandi spune că există anumiți indicatori ai unui depozit care vor sugera dacă există sau nu ceva valoros în el.
De asemenea, de cele mai multe ori, potențialii cumpărători pot arunca un ochi pentru a vedea o parte din conținutul depozitului. ”Uneori, aspectul depozitului este cel mai bun indicator dacă merită să fie cumpărat. Dacă e dezordonat, dacă acolo sunt lucruri claie peste grămadă, te poți întreba, dacă nu le-a păsat de aceste lucruri, de ce ar fi ținut ceva de valoare?”.