Un nou concept de bistro, cu meniu exclusiv vegetarian şi raw-vegan şi-a deschis porţile către toţi amatorii de mâncare sănătoasă din Bucureşti. LoVegan este prima iniţiativă antreprenorială a Florinei Vărzariu, fosta directoarea financiară a Tempo Group, care coordonează acum departamentul financiar al unuia dintre cele mai mari grupuri de media din lume, Dentsu Aegis Network.
Cu o experienţă de peste 20 de ani în coordonarea companiilor din grupul Tempo, Florina Vărzariu (foto) este adepta unui stil de viaţă sănătos, inspirat din bucătăria vegetariană şi raw-vegan. LoVegan îşi propune să le ofere bucureştenilor alternative alimentare sănătoase pentru alegerile lor de zi cu zi.
„Când am descoperit personal acest stil de viaţă, am învăţat că principiile mâncării vegan au la bază dragostea faţă de sine, un lucru care uneori ne lipseşte din modul în care ne raportăm la noi înşine” a declarat Florina Vărzariu, director financiar al Tempo Group şi proprietara LoVegan.
Cu o echipă alcătuită din doi chefi dedicaţi stilului de viaţă vegan şi raw-vegan, bucătăria LoVegan va fi disponibilă amatorilor atât în cadrul bistroului amplasat în apropierea Pieţei Romane, cât şi online, prin intermediului serviciului de „take away”. Din echipa LoVegan fac parte chef Alexandru Bugnariu-Nicolae, un bucătar cu experienţă în arta preparării mâncării vegane ce şi-a desăvârşit educaţia culinară în Marea Britanie, şi chef Tatiana Suliman, pasionată de alimentaţia raw-vegan.
Pentru a evita monotonia, atât meniul vegetarian cât şi cel raw-vegan vor fi schimbate o dată la două săptămâni, integrând în oferta LoVegan atât meniuri prestabilite, ce includ minim 3 feluri de mâncare, cât şi preparate la alegere. O inovaţie proprie bucătăriei LoVegan este meniul inspirat din starea de spirit a clientului: astfel, cei care trec pragul restaurantului vor putea comanda un meniu inspirat din starea lor, gătit special de unul dintre chefi.