Alain Delon vs globaliștii
În cadrul podcastului „HAI Live” de joi, 22 august 2024, Tavi Hoandră, Bogdan Comaroni și Robert Turcescu au discutat despre relația tensionată pe care a avut-o regretatul actor Alain Delon cu globaliștii, cărora le-a spus cât de urâtă este „lumea corectitudinii politice” și ce bizară este dictatura minorităților.
În urma afirmațiilor sale, a fost acuzat de extremism, misoginism, homofobie și hărțuire sexuală. La moartea sa, i-a fost creionat un portret controversat. Tavi Hoandră, Bogdan Comaroni și Robert Turcescu au vorbit despre ce s-a întâmplat după moartea lui Alain Delon, dar și despre fenomenul de tip „cancel culture”, care se aplică ante și post mortem tuturor celor care refuză să se subordoneze ideologiei woke și aberațiilor globaliste.
Robert Turcescu, de exemplu, a fost surprins de cât modul în care presa a pătat imaginea lui Alain Delon, după moartea sa. N-a citit ce-au scris jurnaliștii francezi despre el, dar a citit presa locală. L-a uimit modul în care l-au criticat unii jurnaliști din România, acuzându-l că ar fi „un actor de doi lei”, că „era frumos și cam atât” și că s-ar fi identificat cu extrema-dreaptă în ultimi ani din viața sa.
Cu câțiva ani în urmă, regretatul actor a oferit un interviu surprinzător, în care a mărturisit că urăște epoca actuală pentru că totul este fals, că nu mai există respect și că nu va regreta când va muri.
„Urăsc această epocă, o vomit! (…) Aproape toată lumea este moartă!”, spunea el în acest interviu.
„S-a ajuns la niște aberații oribile! Să spui despre Alain Delon că este extremist doar pentru că el fusese camarad de arme, la un moment dat, cu tatăl lui Marine Le Pen (lidera extremei-drepte din Franța) (…) s-a ajuns la prea mult! (…) Uitați-vă la ce este în jur! Nu puteau să tacă? Nu trebuiau să zică nici că a fost bun, nici că a fost rău, puteau doar să tacă din respect pentru cariera lui. S-a ajuns să se spună că a hărțuit femei! Ce era? Vreun (Alfred) Bulai? (referință la scandalul sexual de la SNSPA, în care un profesor universitar ar fi agresat sexual mai multe studente de-a lungul timpului)”, a spus gazda podcastului.
Alain Delon, un actor cu o viață de film
De altfel, în mediul online circulă zvonuri conform cărora Alain Delon, fiind un sex simbol în tinerețea sa, a lucrat pentru globaliști ca să determine intrarea masivă a sexului în populația lumii. După care, când frumusețea lui s-a șters din cauza vârstei, ar fi devenit un instrument al globalismului prin care se populariza imaginea iubitorilor de animale de companie.
„De când avea 50 de ani, el spunea că lumea se îndreptă spre anumite direcții greșite. Spunea despre globalism că se simte, că vine și că atacă lumea și cultura. În plus, el mereu s-a identificat ca un om anti-LGBT. (…) Au vrut foarte mulți gay bogați să fie cu el, ba chiar unul ar fi pus la cale o tentativă de a-l răpi și viola pe Alain Delon”, a completat Bogdan Comaroni.