Dan Puric, dezvăluire fără precedent la EVZ Play: A început să plângă. Ce spune despre Konstantinos Passaris
Invitat în podcastul de luni al EVZ Play, Dan Puric a vorbit, printre altele, și despre momentele când a mers prin închisori. În vizitele sale, s-a întâlnit cu Konstantinos Passaris, un cetățean grec care a fost condamnat la închisoare în România.
”Am facut o chestie care nu cred ca era a mea (…) grecule, Socrate al tau zice cunoaste-te pe tine insuti, Iisus al nostru spune să te iubesc (…) am deschis bratele si s-a prabusit si a inceput sa planga cu capul pe masa (…) mi-au tasnit lacrimile pentru ca am vazut un munte de om care se ravasea”, spune Dan Puric.
Întrebat de Dan Andronic care a fost motivul pentru care i-a spus lucrul anterior povestit, Dan Puric spune că nu are nicio idee.
”Crede-ma ca daca ma duc al inceputul conferintei mi se pare o chestie exagerata. A fost o energie fantastica (…) a plans cu capul pe banca si mi-am dat seama de actul asta de recuperare”, mai spune Dan Puric.
Ulterior, acesta a fost întrebat dacă a mai vorbit cu Konstantinos Passaris, însă a răspuns că nu.
”E vorba de un impact creștin de altă factură, unde omul respectiv este considerat altfel”, a mai spus Dan Puric în cadrul podcastului EVZ Play.
Cine este Konstantinos Passaris
În anul 2001, Konstantinos Passaris a ucis două persoane în București, într-o casă de schimb valutar și a fost condamant la închisoare pe viață.
Acesta furase, împreună cu o româncă, suma de 567 de milioane de lei vechi.
Acesta a cerut să fie eliberat condiționat, însă judecătorii au respins solicitarea acestuia.
”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de liberare condiţionată formulată de persoana condamnată KONSTANTINOS PASSARIS. Fixează termen pentru reînnoirea cererii imediat după data de 25.08.2022. Obligă petentul la plata către stat a sumei de 350 lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei, în contul Baroului Arad, a sumei de 313 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arăta în decizia instanței.