Hai Live: Votul ca armă de manipulare și adevăruri incomode din globalizării
Într-un episod cu al podcastului „HAI Live”, difuzat joi de la ora 12:00 pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA și pagina de Facebook evz.ro, au fost aduse în atenția publicului acuzații grave și teorii care cutremură fundamentele încrederii democratice. Dialogul purtat între Robert Turcescu, Comaroni și Octavian Hoandră scoate la lumină detalii șocante despre scena politică actuală și strategiile de control la nivel mondial.
Robert Turcescu a semnalat un mecanism pe care, în opinia sa, autoritățile se bazează în gestionarea crizelor politice. Potrivit acestuia, alegătorii ar fi direcționați către noi alegeri ca o formă de deturnare a atenției de la neregulile anterioare. Strategia ar fi una de „saturație electorală”, unde dezbaterile și aparițiile mediatice rapide ar estompa indignarea publică privind integritatea procesului electoral.
Dosarul președintelui CCR este una dintre cele mai cutremurătoare dezvăluiri
Președintele Curții Constituționale a României ar avea un dosar de informator păstrat în arhivele Direcției de Informații a Armatei. Informația, rămasă până acum în umbră, deschide o rană adâncă în sistemul democratic și ridică semne de întrebare despre independența instituțiilor fundamentale ale statului. Fostul președinte Traian Băsescu este citat afirmând fără echivoc că anularea alegerilor recente nu a fost un accident procedural, ci o acțiune comandată politic.
Despre schimbarea lumii și planul dominației globale
Comaroni a deschis o perspectivă globală asupra evenimentelor curente, susținând că Forumul Economic Mondial ar fi avut ambiția de a deveni un guvern global în urma pandemiei. Potrivit acestuia, tratatul privind pandemiile, gestionat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ar fi fost un pas în această direcție. El a susținut că structurile internaționale actuale au fost concepute pentru a susține un neo-marxism tehnologic, cu rădăcini teoretice ce merg până la darwinism și teoriile transumaniste.
Pe de altă parte, Comaroni a descris o confruntare ideologică între modelul globalist promovat de Klaus Schwab și cel descentralizat susținut de Donald Trump. În viziunea sa, ambele paradigme conduc către un viitor transumanist, însă prin căi diferite — fie prin centralizare guvernamentală, fie prin control corporatist.
-
Robert Turcescu:
Pe asta se bazează, mă. Pe memoria scurtă a românului. Suferințele noastre colective par ușor de trecut. Pe asta se bazează, mă, pe faptul că din 6 decembrie, când toți am zis: „Ce-ați făcut, mă, cu votul? Nu mai e? Bă, unde e votul nostru? Ce-ați făcut, mă, cu el? Lăsați-ne, mă, să ne alegem președi…”
Au zis: „Lasă, mă, că le dăm repede perspectiva altor alegeri. Mai punem repede ceva, intrăm în pregătiri, îi punem pe ăilalți să tipărească iar afișe, mai apar alți candidați, facem trei dezbateri în ultima săptămână, le mai amețim capul cu cine știe ce chestiuni…”
-
Bogdan Comaroni:
Vor să se prezinte cât mai puțină lume la vot, cât mai puțină posibil.
-
Bogdan Comaroni:
Cu cât se duce mai puțină lume, se formează acea castă de partid și ajungem la anularea democrației din interior. Sfatul meu: chiar și dacă vezi că nu ai cu cine vota, te duci și dai votul cuiva…
-
Octavian Hoandră:
Istoria a demonstrat, de după ’89, că noi trăim sub imperiul răului. Răul nu e doar o greșeală, e ceva ce unii oameni aleg conștient. În numele unui ideal. Idealul lor, care a fost de la bun început să-și perpetueze rasa împuțită de nemernici ai lui Ceaușescu.
La oamenii ăștia, ideea că scopul scuză mijloacele deschide porțile către toate ororile. S-a dovedit la primul vot anulat… că armele noastre sunt total dezechilibrate. Noi nu avem nicio armă. Ne mint că, dacă ne ducem… „Băi, s-au dus milioane…” — Acum ne ducem alte milioane, încă un milion în plus. Și? Ce-i împiedică pe ei să facă la fel? Pentru că pentru ei scopul scuză mijloacele.
Scopul lor e să rămână ei, neamurile lor, și toată mizeria asta care pulsează în jurul lor. Să nu plece de la putere.
Eu nu cred că, dacă vom fi mai mulți decât prima dată, îi va emoționa cumva. Nu. Eu cred că acumularea de nervi și de mizerie pe care o adună poporul român va produce un fenomen.
-
Octavian Hoandră:
Eu n-am să legitimez acest rău. Eu nu o să mă duc la vot, pentru că știu că tot ce vine de acolo nu este răul, ci efectul răului.
-
Bogdan Comaroni:
Forumul Economic Mondial trebuia să ajungă, după pandemie, primul guvern mondial. Adică el era stabilit să aibă o funcție — dacă vrei, era stabilit să fie un fel de premier absolut al planetei, care gestiona niște guverne teritoriale, locale.
Și, împreună cu tratatul privind pandemiile — care, uite, că s-a pus în aplicare —, în timp ce apăreau fentele pe alte direcții, asta mergea mai departe și e dus în continuare pe șest. Tratatul privind pandemiile al Organizației Mondiale a Sănătății.
Pentru că, potrivit Forumului Economic Global, primul minister global trebuia să fie cel al sănătății. Și iată. Nu e chiar cum s-a dorit, dar este. Și, ușor-ușor, trebuia ca fiecare structură — care a fost făcută încă din 1800 încoace, structuri puse ca baze de frații Huxley și toți cei care au gândit mai departe „lumea nouă” și „minunata lume nouă” — să ajungă să conducă.
O să uite lumea, dar toate aceste organizații — de la FAO, UNESCO, toate — au fost structurate pe acest neo-marxism globalist, care vine chiar anterior fraților Huxley. Pleacă din darwinism. Culmea. Își are sorgintea acolo, pe vremea aia nu se știa foarte clar de transhumanism, cipuri, tehnologii, schimbări de sex, de genă și eugenii.
Bun. Și acum, ca să revin — cea mai mare chestiune a fost că liderii care trebuiau să stea la dispoziția lui Schwab s-au retras.
Forumul Economic cu Schwab vrea guvernul global. Pe când gașca asta a lui Trump vrea cât mai mare divizare — state, orașe-state — deci cât mai mare fragmentare, dar condusă conform companiilor. Și toți cetățenii să fie precum acționarii companiilor. Deci tindem tot către același scop tehnologic, transumanism, numai că sistemul e total diferit.