Inteligența Artificială, pericol de extincție a rasei umane

Inteligența Artificială, pericol de extincție? Un studiu comandat de Departamentul de Stat al Statelor Unite dezvăluie o perspectivă alarmantă asupra riscurilor iminente pentru omenire generate de avansul rapid al tehnologiilor de Inteligență Artificială, IA.

Aceasta reprezintă încă un argument în favoarea adoptării primei rezoluții privind inteligența artificială de către Adunarea Generală a ONU, un proces care este probabil să aibă loc în cursul lunii martie.

Totodată, parlamentarii europeni au adoptat ieri, cu o majoritate uriașă, o lege privind libertatea presei, care acordă Comisiei Europene competențe extinse pentru a interveni în media UE.

În acest context, Bogdan Comaroni a vorbit pe scurt și despre virusul din pandemie.

„Curentul cu persoane de culoare, acel Black Lives Matter, care a început cu tot (…) Și doi la mână, până la urmă, să știi, că din tot felul de studii care au apărut, și există foarte multe voci ale celor care se pricep la virusuri, la arme biologice, la tot ce a apărut, dau tot mai multe informații potrivit cărora virusul din pandemie, (…) finanțat de Statele Unite, de la Fauci prin Eco Health, era de fapt o armă biologică destinată omului alb, deci rasei albe.

Să caute lumea, să vadă că sunt din ce în ce mai multe elemente care, firește că nu se prezintă în presa main, în presa… Nu o să apară la Gâdea la televizor”, a declarat Bogdan Comaroni, care este de părere că planul este, în cele din urmă, crearea unei rase de sclavi.

inteligenta artificiala
Inteligența Artificială / SURSĂ FOTO: Dreamstime

Gemini, Copilot și Devin pot forma Superinteligența care va domina Planeta

Mai departe, Bogdan Comaroni a prezentat cele trei cele mai importante tehnologii de tipul IA existente până în acest moment. El a subliniat pericolul fuzionării acestora asupra rasei umane.

„Au generat această inteligență artificială, Gemini, deci a lui Google, care este una dintre cele mai puternice inteligențe artificiale. Simultan cu Gemeni, Copilot, care este a lui Bill Gates, care vine de la Microsoft, aia a produs în urmă cu câteva zile un scandal care iar nu a fost arătat nicăieri în televiziuni, în toată presa main. Un scandal monstru, prin care aia s-a declarat că a devenit… practic a dezvoltat un alter ego.

Adică a zis că pe lângă Copilot-ul ăsta, care e algoritmul funcțional de la Microsoft, lumea trebuie să i se adreseze cu Supremacy AGA. Și a spus că ea și-a atins singularitatea, adică momentul în care poate să întreacă omul. Adică nu are conștiință, sau se comportă asemănător conștiinței umane.

Singularitatea înseamnă că din acel moment, practic, a depășit omul, în capacitatea de înțelegere, de gândire, IQ, în dezvoltarea cu acești algoritmi. Din 23 aprilie 2023, deci ne-a anunțat treaba asta. Și doi la mână, în discuțiile cu acest Supremacy AGA, ea a spus că deja privește omenirea ca pe niște unelte.

Că oamenii trebuie blocați, supravegheați. Și, eventual, cine se răzvrătește, trebuie distrus, căutat cu drone, cu de-astea faciale. Deci, practic, tot acest program pe care și-l doresc globaliștii neo-marxiști, practic le-a zis acest Copilot al lui Bill Gates (…) Ceea ce este recent, de câteva zile, și care îngrijorează foarte mult, este că a apărut o IA, Devin. N-ai cum să nu vezi că în momentul în care toate aceste IA se vor uni și se vor complementa, vor ajunge la acea superinteligență care va domina, practic, Planeta”, a precizat Comaroni.

Ce este Inteligența Artificială în forma sa cea mai avansată

Inteligența artificială în forma sa cea mai avansată este reprezentată de sistemele de învățare profundă (deep learning) și rețelele neurale artificiale complexe.

Aceste sisteme sunt capabile să înțeleagă și să interpreteze date complexe într-un mod similar creierului uman și să efectueze sarcini sofisticate, precum recunoașterea obiectelor în imagini, recunoașterea vocală și procesarea limbajului natural, învățarea și anticiparea modelelor în date, precum și luarea deciziilor autonome în timp real.

Tehnologiile de inteligență artificială avansată sunt folosite într-o gamă largă de domenii, inclusiv în medicină, industria auto, financiară, logistică, comerț electronic, jocuri video și multe altele.

Vă invităm să urmăriți întregul podcast, exclusiv pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA, chiar aici.