Audi Franța le-a interzis angajaților să ureze Crăciun Fericit clienților săi. Pe fond, Marion Maréchal, candidată pentru alegerile europene, acuză un activism radical.
Audi Franța interzice urarea Crăciun Fericit
Marion Marécha își intensifică eforturile pentru apărarea sărbătorii sfinte de Crăciun. Candidată la alegerile europene din partea partidului „Reconquête” face acești pași în contextul în care sărbătoarea Crăciunului este atacată din toate părțile.
Marion Maréchal consideră că sărbătoarea Crăciunului ar putea să-și trăiască ultimii ani.
Politicianul din Franța reamintește de numeroșii critici ai Crăciunului. De asemenea, ea aduce în discuție municipalități socialiste care au renunțat la „luminile tradiționale de Crăciun”. Aceste municipalități au folosit ca scuză multiculturalismul.
Nu în ultimul rând, ea a mai scos la iveală și faptul că unele primării au primit interzis de la a instala scene cu Nașterea Domnului în locurile publice.
„Voi face totul pentru ca Europa să nu devină musulmană, pentru ca Franța să rămână Franța. Ce este mai civilizat decât Crăciunul?”, spune aceasta.
În zilele următoare, 2 milioane de francezi vor primi o scrisoare în acest sens.
Lupta pentru sărbătoarea Crăciunului este percepută de Marion Marécha drept un rezumat al multor bătălii ale sale. Printre acestea se numără:
- apărarea tradițiilor și culturii franceze
- combaterea declinului creștinismului în țară
- opoziția față de woke-ism
- opoziția față de progresismul dus la extrem și la obsesie
Audi Franța interzice expresia Crăciun Fericit
Filiala Audi din Franța le-a interzis angajaților să le ureze clienților Crăciun Fericit. Din această cauză, Marion Marécha a trimis o scrisoare pe adresa conducerii în care acuză compania că participă la un ”activism radical”, referindu-se la cel care face parte din ”cultura de anulare”.
Ea spune că acest fel de activism promovează ștergerea culturii atât franceze, cât și europene, scrie Valeurs.
Marion Maréchal menționează într-o scrisoare deschisă consultată că persoanele în cauză participă la un activism radical, cum ar fi „cultura de anulare”, care își propune să șteargă cultura franceză și europeană în mediul de afaceri și administrația publică.
Ea observă că aceștia se implică într-o masivă mișcare de trezire (woke), care, în numele apărării minorităților musulmane, LGBT sau a așa-numitelor minorități „rasializate”, stabilește ce cuvinte și comportamente sunt permise.
„Participați la un activism radical, cel al „culturii de anulare”, care promovează ștergerea culturii franceze și europene în întreprinderi și administrații publice”, răspunde Marion Maréchal în scrisoarea deschisă pe care am putut să o consultăm.
Vă alăturați marii ofensive de woke care, în numele apărării minorităților musulmane, LGBT sau a așa-ziselor minorități „rasializate”, decretează ce cuvinte și ce comportamente sunt permise”, spune ea.
Potrivit sursei anterior citate, politicianul francez, alături de alți 150 de primari și consilieri locali, au semnat un articol în care cer recunoașterea rădăcinilor creștine ale Franței.
În articol, se cere recunoașterea și afirmarea rădăcinilor creștine în Constituție.
„Trebuie să punem urgent capăt negării rădăcinilor noastre și acestui război de gherilă insidios împotriva culturii poporului istoric al Franței”, se mai arată în articolul respectiv.