Valoarea totală a comenzilor înregistrate în ultimul weekend al lunii noiembrie s-a ridicat la 1,47 milioane euro. Mai mult, peste 80% dintre comenzi au fost livrate, urmând ca toate celelalte colete să fie trimise în cel mai scurt timp.
“Am înregistrat un trafic peste estimările iniţiale, de peste 20 de ori mai mare decât într-o zi obişnuită, motiv pentru care echipa F64 a monitorizat permanent activitatea pe site şi a încercat să rezolve probleme apărute, în cel mai scurt timp. De asemenea, echipei de la online i s-au alăturat, în weekend, şi colegii din alte departamente, pentru ca fluxul de lucru să fie mult mai eficient şi rapid,” a declarat Marian Alecsiu, general manager F64.
F64 a derulat campania de reduceri timp de trei zile, de vineri, 23 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 25 noiembrie, ora 23.59. În tot acest timp, compania a oferit reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele: aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective și accesorii. În primele 2 ore de la anunțarea ofertelor pe site, stocul s-a redus semnificativ, iar până la orele dimineții, stocul a fost epuizat pentru foarte multe dintre ofertele inițiale. De vineri până duminică, pentru a satisface cererea mare, F64 Studio a reconsolidat stocurile de produse şi a introdus noi oferte, pentru a acoperi o plajă mai mare de nevoi ale pasionaţilor de fotografie.
De asemenea, showroom-ul din Bd. Unirii nr. 45 a înregistrat un flux de clienţi cu mult peste media zilnică, doar la primele ore ale dimineţii fiind vizitat de peste 1.000 de clienţi. La sfârşitul celor 3 zile, numarul estimat de clienţi care au vizitat showroom-ul a depăşit 4.500 de persoane.