Facebook, cea mai populară reţea socială din lume, care în urmă cu câteva săptămâni a depăşit pragul de 350 de milioane de utilizatori, se pregăteşte pentru un facelift, conform PortalTIC.es.

Noul Facebook va avea o interfaţă mai simplă şi mai prietenoasă, conform site-ului spaniol PortalTIC.es, care a intrat în posesia unor imagini cu noul site.

Cele mai multe modificări vor fi aduse barei de navigare.  Caseta de search care se află acum în partea dreaptă va fi mutată în stânga, alături de logo şi va fi mai mare, pentru o căutare mai uşoară.

Butoanele Log Out (Ieşire) şi Settings (Setări) vor fi grupate într-unul singur Account (Cont). Din Account vor putea fi accesate toate opţiunile şi setările. De asemenea vor fi eliminate aplicaţiile şi comenzile rapide de pe bara de jos precum şi notificările (notifications) din colţul dreapta jos.

Modificările nu sunt definitive deoarece încă se lucrează la noua înfăţişare a Facebook, însă utilizatorii vor observa în scurt timp noua structură a site-ului.

SURSA: portaltic.es