Popularul site de socializare Facebook realizeaza un facelift in ceea ce priveste modul in care utilizatorii sai comunica intre ei si fac schimb de fotografii. In acest fel Facebook incearca sa faca fata MySpace, detinut de News Corp. MySpace ar putea deveni in scurt timp principalul portal de socializare din lume.

Cele mai importante schimbari realizate de Facebook se observa la nivelul locului unde utilizatorii pot lasa prietenilor lor comentarii si fotografii, loc denumit generic The Wall. Utilizatorii vor putea folosi aceasta sectiune mult mai usor, The Wall incorporand rapoarte privind activitatea recenta a utilizatorilor, sub forma de Mini-Feed.

O alta schimbare este accea ca utilizatorii vor avea un control marit asupra feed-urilor, putand sa adauge sau sa stearga anumiti itemi.

Facebook a dezvaluit primul facelift la inceputul lunii mai iar noile update-uri vor putea fi testate de utilizatori incepand de saptamana viitoare. Schimbarile definitive vor ajunge la utilizatori in urmatoarele saptamani.

Sursa: AP