Facturile la gaze şi energie electrică pot fi plătire de către clienţii companiilor grupului german E.ON din România şi la sucursalele Băncii Transilvania.

„Începând cu acest an, clienţii E.ON Gaz România, E.ON Moldova Furnizare şi E.ON Gaz Distribuţie pot opta să achite în numerar contravaloarea facturii reprezentând consumul de gaze naturale, consumul de energie electrică şi facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de verificare şi revizie tehnică a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale şi la agenţiile Băncii Transilvania”, se arată într-un comunicat al E.ON.

În afară de Banca Transilvania, clienţii E.ON pot achita contravaloarea facturilor la gaze şi energie eletrică, după BRD-Groupe Societe Generale, ING şi Creditcoop. Clienţilor E.ON nu li se percep comisioane pentru efectuarea plăţii facturilor de gaze naturale, de energie electrică şi de servicii prin intermediul băncilor.

E.ON este prezent în România din 2005, când a cumpărat de la stat participaţiile majoritare la distribuitorul şi furnizorul de electricitate Electrica Moldova şi la distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Nord.