Singurul centru de tip outlet din România, ce reuneşte peste 60 de branduri de renume local şi internaţional, toate cu reduceri zilnice de până la 70%, a adus pe piaţa din România un concept de retail inedit. Centrul de tip outlet a impus un nou curent: smart shopping-ul care permite cumpărătorilor să aibă acces la produsele de calitate ale mărcilor preferate la preţuri reduse pe întreg parcursul anului.

La aniversarea primului an de la deschidere, Fashion House Outlet Centre vă aşteaptă cu noi surprize: pe data de 11 decembrie vizitatorii Fashion House vor avea ocazia de a achiziţiona inspiratele ţinute create de cunoscutul designer Venera Arapu la preţuri speciale cuprinse între 85 şi 255 de lei. Cumpărătorii se vor bucura de reduceri suplimentare de 20% din preţul de outlet aplicate produselor selecţionate. De asemenea, se oferă 11 premii a câte 500 lei constând în vouchere de cumpărături şi 26 de cupoane pentru cumpărături valabile timp de un an, în magazinele centrului. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, luni, 14 decembrie.

“Pentru că suntem obişnuiţi să ne răsfăţăm zilnic clienţii cu produse de calitate la preţuri accesibile, ne bucurăm să le oferim o altă surpriză aparte care să marcheze această ocazie specială: posibilitatea de a achiziţiona creaţiile Venerei Arapu la preţuri accesibile oricăror venituri, reafirmînd promisiunea de a oferi cea mai bună valoare banilor clienţilor noştri”, declară Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Colecţia va cuprinde peste 800 de piese cu preţuri cuprinse între 85 şi 255 lei disponibile cumpărătorilor într-un spaţiu special amenajat în cadrul Fashion House Outlet Centre. 

„M-a atras ideea de a pune la dispoziţia cumpărătorilor unui astfel de centru comercial unic în România creaţiile mele, adaptându-mă la specificul Fashion House de a oferi produse de marcă la preţuri accesibile. Cred că aici voi găsi un public potrivit, atent la nevoile dar şi la investiţiile sale, ceea ce se poate numi un public inteligent”, declară Venera Arapu, designer. 

Fashion House Outlet Centre Militari îşi aşteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 70% tot timpul anului la produse de marcă cu rezonanţă internaţională: Puma, US Polo Assn., adidas, Famous Brands, Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Levi`s, Ipekyol, B&B Collection, Otter, Timberland/Nautica şi multe altele.

În general, produsele fac parte din surplusul de stocuri provenit direct de la producători sau din colecţiile anului anterior, modul de funcţionare al Fashion House fiind asemănător cu cel din Europa şi SUA unde aceste centre de tip outlet sunt foarte populare.

Produsele includ articole variate de cea mai bună calitate: îmbrăcăminte sport, jeanşi, ţinute de zi, lenjerie, îmbrăcăminte pentru activităţi în aer liber, încălţaminte şi accesorii, precum şi unele articole casnice şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Fashion House Outlet Centre pune la dispoziţia vizitatorilor săi 200 de locuri de parcare gratuite, un spaţiu de joacă pentru copii, o zonă de restaurante şi cafenele, precum şi o superbă terasă cu fântână veneţiană în curtea interioară a complexului.

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locaţie cu ajutorul transportului public, poate fi folosită linia RATB de autobuz nr. 236, care circulă direct până la sediul Centrului. Autobuzul operează între centrul oraşului şi Fashion House Outlet Centre, zilnic între orele 05:00 – 22:00. Se poate face şi legătura cu linia 3 de metrou, la staţia Păcii.